Genelde korsan oyunlar açılırken bu tarz hatalar veriyor. O yüzden sordum.bu oyun değil :d?
windows update ile çözülüyor diyenler var ama bu seferde 20h2 sürümüne yükseliyor istediğim yazılımların çoğu 1809 - 1909 da çalışıyor o yüzden yapamıyorumHocam bu herkeste var sanırım bendede olmaya başladı
korsan bi yazılım yada oyun değil orjinal bu konu hakkında visualleri silin yükleyin gibi şeyler söylediler ama bi faydası olmadıGenelde korsan oyunlar açılırken bu tarz hatalar veriyor. O yüzden sordum.
MSVCP140D.DLL dosyasını System32 ve SysWOW64 klasörlerinden silin. Başka yerlere attıysanız oralardan da silin.visual studio indirdiğimde hata ortadan kalktı ne alaka bilmiyorumMSVCP140D.DLLdosyasınıSystem32veSysWOW64klasörlerinden silin. Başka yerlere attıysanız oralardan da silin.
Denetim masasında 2019 yazan C++ kütüphanesini kaldırın.
Bunları kurun.
@hana
- Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
- Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.