Americano
80+ Bronze
Merhabalar MTBİLİŞİMİN Bugün size rezaletliklerinden bahsedicem 1. olaya gelelim 2 hafta önce hpomen8ac94aa monitörü burdan aldım monitör kutusunda hasarlar vardı orası sıkıntı değil monitörde parmak izleri vardı bu sebepten aradım değişim yapacaklarını söylediler çok memnundum kendilerinede teşşekkür ettim değişim yaptıkları ürün 1.sindende beter geldi adaptör poşeti tamamen açılmış şekilde elime ulaştı güç kablosu yoktu beni çok zarara soktular şuan parayı aldım iade ettiler ama dolar kuru fırladı monitör alsam desen onuda alamıyoruz birde bana diyorlarki adaptör size Nereden alırsanız alın poşetsiz gelir diyorlar güç kablosu kesin gelir dediler ürünlerinin 0 olduklarını binkere savunsalarda nafile çok bariz 1.sinde açıkları zaten vardı 2.de resmen ürün ben kullanılmışım diye bağırıyordu biz size 0 gönderiyoruz diye birde bana tavır yapıyorlar adamlara trendyoldan rezalet bir firma diye yorum yapacaktım ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedimki ben o yorumu itiraz edicem dedi biz 10 luk firmayız dediler bana hayatımda ben böyle rezil bir firmadan alışveriş yapmadım almayın aldırtmayın uzakk durun
arada trendyol olmasa parayıda alamayacaz
Bu konu öne çıksın istiyorum herkes bunu görsünde benim gibi bu durumdan perişan olmasınlar
konuyu herkes görsünki bu firmadan alışveriş yapmasın
arada trendyol olmasa parayıda alamayacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konu öne çıksın istiyorum herkes bunu görsünde benim gibi bu durumdan perişan olmasınlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyu herkes görsünki bu firmadan alışveriş yapmasın
Son düzenleme: