Neler Yeni

mt07 ilk kez motor sürücek olan birine fazlamı?

onr1818

80+ Bronze
Scooter la başlayın
*trafik akışına ayak uydurmayı
*motorun yolda şeritte konumlandırılmasını *kaçma manevralarını
*frenlemeyi
*kontra teknigi ile dönüşü
*yolu,virajları ve otomobilleri okumayı *trafikte kim ne yapar ile ilgili öngörüyü geliştirmeyi vb bilumum motor sürücüsünün ihtiyacı olanları deneyimleyin ögrenin
Sonrasında 300cc altında bir vitesli motora geçersiniz

sıfırdan başlayıp arabaların 1-2 dakikada çıktıgı yada çıkamadıgı süratlere 5-10 saniyede çıkabilen bir motorsiklet ile deneyim sahibi olana kadar kötü kazalar geçirmeniz çok olası

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
a2 ehliyet aldım hiç motor sürmeyi bilmiyordum bana mondial 180lik bişey verdiler 2 kere altımdan kaçırıyordum motoru. eğer eline söz geçiremiyorsan (benim gibi) sana 200lük-250lik bile çok gelicektir. 100-125'lik bişey geçici süre acemiliğini atana kadar iş görür(min. 10-15k km acemilikten kastım)

PixDraw

80+ Bronze
Ben ilk kez motor kullanıcam ama bilisklet paten gibi deneyimlerim var dengemi iyi kurarım o yüzden motorda sıkıntı yaşıcağımı düşünmüyorum sizde Duke 250 alıp önce bi kendime gelip sonra yavaş yavaş mı yükseltsem yoksa direkt mt07 ni al mı dersiniz?
mt 09 alabilirsin tam bir başlangıç motoru 07 kesmez bence :kekw:

LethaX

80+ Bronze
MT 07 ile başlarsan max yaşayacağın süre 3 gün.
MT07 kontrolsüz bir makina ve hafif. Yanlış debriaj bıraktığın bir yerde bile tepe taklak olursun.
Motor bisiklete benzemez. Şu an sana 125'lik bile fazla gelecektir.
Önce 125'den başla ondan sonra yavaş yavaş yükselt. Motor bu aceleye gelmez. Bir hatanda motor hayatın biter.
125CC'de bütçene göre öneriler yapabilirim.
En iyi ihtimalle motor hayatı 😊

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Aman ha, geçenlerde sürme şansım oldu o kadar kontrolsüz ki tcs kapatsak neler olacak allah bilir. Aşırı g*t atıyor motor ve yeni kullanıcı olarak kullanırsan muhtemelen aynı gün ölebilirsin. Suzuki sınıflarına bakmanı öneririm çok kaliteli motorlar yapıyor.

Top Bottom