Neler Yeni

MTV vergisi ve bu araçlar hakkında

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ

Arkadaşlar bu iki araçtan birini düşünüyoruz uzun zamandır ticari bindiğimiz için babam artık otomobil alalım diyor kamyonet olarak geçtiği için berlingonun vergisi fazla her yıl ayrı muayenesi var diyor da vergiler hakkında araştırma yapınca Berlingonun vergisi daha az gözüküyor ben mi yanlış baktım bilmiyorum hem daha yeni bir araç hemde şanzımanı 8 ileri olaması ve büyük bir ekranı olması açıkcası beni biraz cezbetti ayrıca 4 kişilik bir aileyiz büyük bir bagaj çoğu zaman gerekiyor ama 508 de bize yetebilir maşallah Mercedes gibi araba çok dolu vergiden yana hangisi daha ucuz bilgisi olan var mı yada ne kadar fark olur aşağı yukarı aralarında

eneskaya6

80+ Silver
berlingonun vergisi yillik 5300 kusur. C5 in vergisi 2500 kusur. arada 2800₺ kadar fark var yıllık. bide muayene ücretini kat extra 1800 falandi o da. yıllık 4600-4700₺ berlingonun extra vergi,muayene ucreti cikiyor. Ama bana kalsa berlingo daha mantıklı daha düşük km de bulabilirsin bu fiyatlara hem yaşı dusuk hem kmsi daha mantıklı olur

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
berlingonun vergisi yillik 5300 kusur. C5 in vergisi 2500 kusur. arada 2800₺ kadar fark var yıllık. bide muayene ücretini kat extra 1800 falandi o da. yıllık 4600-4700₺ berlingonun extra vergi,muayene ucreti cikiyor. Ama bana kalsa berlingo daha mantıklı daha düşük km de bulabilirsin bu fiyatlara hem yaşı dusuk hem kmsi daha mantıklı olur
Hocam km düşük var evet ama bizim bütçe 90-100 bin km arasına yetiyor bide bu araç shine paket bu fiyata normalde shine paket yok konuştuk resimlerdeki çizik dışında bişey yok dedi sadece oraya lokal boya yaptırmış ekspertiz yaptım hiçbirşey çıkmadı diyor ben ne diyorsam o var diyor 860a bırakıyor ama güvenemedik bi tık . Bide Eskişehir biraz uzak şimdi gitsek galeri milletine pek güvenilmiyorda bişey çıksa yol masrafı yapmış olucaz boş yere çevremizde de o fiyata boş paketler var biraz arada kaldık bizdede 2018 i var ama babam çok yük oluyor diyo vergisi muayenesi vs. Ama Allah vekil bizi bir gün sanayiye sokmadı 4 senedir 130.000km ye kadar olan 508 lere bakıyorum hocam şuan bütçe yeterse 508 daha mantıklı olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,634
Üyeler
164,032
Son üye
Samet-24
Top Bottom