Kaliciligi guzel yayilimi cok kotuMad kalitesini bozdu kesinlikle önermem kokusu güzel olabilir ama eski kalıcılığı yok kolonya gibi resmen 5 tane farklı parfümü vardı kimini attım.
hocam 561 invectusun muadili diye geçiyor yayılımı hakkında bilgi verir misin ve kalıcılık süresi ne kadar?Ben Bargello 561 kullanıyorum. Çok sıkarsan ağırlaşan bir koku. Ama ben şahsen çok beğendim. Kalıcı da şahsen fiyatına göre. 230 TL.
Kral pek kalıcı değil yayılımıda iyi değil birde ekşiyor bi süreden sonra kokusu bozuluyo duruyo dolapta bi tane hacı kolonyağsı gibi kokuyo ama bargellonun kirke muadili baya iyi bargellonun en iyisi denilebilir ben glabella almayı düşünüyorum glabellanın versage with you dior savage kirke muadilleri tahminimce güzeldirhocam 561 invectusun muadili diye geçiyor yayılımı hakkında bilgi verir misin ve kalıcılık süresi ne kadar?
Açıkçası invectus falan bilmem. Arkadaşım bana hediye olarak aldı ve kullandım. Bu sabah da burnuma kokular geliyordu, hala geliyor. Yani bence kalıcılığı iyi. Yayılım ne onu bilmiyorum Yani kokusu güzel. Herhangi bir şekilde, ne bilim, tabiri caizse kolonya gibi değil.hocam 561 invectusun muadili diye geçiyor yayılımı hakkında bilgi verir misin ve kalıcılık süresi ne kadar?
kirke bargello 451 diye geçiyor büyük ihtimal glabella with you yada bargello 451 alıcamKral pek kalıcı değil yayılımıda iyi değil birde ekşiyor bi süreden sonra kokusu bozuluyo duruyo dolapta bi tane hacı kolonyağsı gibi kokuyo ama bargellonun kirke muadili baya iyi bargellonun en iyisi denilebilir ben glabella almayı düşünüyorum glabellanın versage with you dior savage kirke muadilleri tahminimce güzeldir