Muayeneden geçmeyen araba trafiğe çıkabilir mi ?

verse1230

80+
Reaksiyon skoru
5
Muayeneden geçmeyen araba trafiğe çıkabilir mi ? 1 aylık süre tanınmıştı muayene tekrarı için bu sürede araç trafiğe çıkabilir mi ?

Çıkar.

Çıkar poliste görürse insiyatifine bağlı gider veya bağlanır. Ben çıkmanı önermem. Muayeneye gidersen rahat olabilirsin yoksa sıkıntılı bir durum.

Muayeneden geçmeyen araba trafiğe çıkabilir mi ? 1 aylık süre tanınmıştı muayene tekrarı için bu sürede araç trafiğe çıkabilir mi ?
İlla ki çıkması lazım zaten, o araba yaptırılmaya vs. nasıl gidecek sonuçta.

1 ay boyunca sorun olmaz kardeşim.

İlla ki çıkması lazım zaten, o araba yaptırılmaya vs. nasıl gidecek sonuçta.
Muayeneden kalırsa , size içinde süre yazan bir belge veriliyor. O süre bitinceye kadar aracın eksiklerini tamamlamak zorundasınız. Süre geçmesine rağmen trafikte dolaşır da polise yakalanırsanız, aracınız bağlanabilir veya ceza ile de kurtarabilirsiniz.

Muayeneden kalırsa , size içinde süre yazan bir belge veriliyor. O süre bitinceye kadar aracın eksiklerini tamamlamak zorundasınız. Süre geçmesine rağmen trafikte dolaşır da polise yakalanırsanız, aracınız bağlanabilir veya ceza ile de kurtarabilirsiniz.
Evet zaten ben de onu diyorum tekrar girmek ve yaptırmak için süre veriliyor, o süre içinde zaten çıkabilir ki çıkmak ta zorunda adamın yaptırmaya gitmesi vs. gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,524
Üyeler
192,394
Son üye
demistikbeolum
Geri