zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 704
Dostlar selam 1-2 yaşlarında erkek muhabbet kuşum son zamanlarda iyi değil eskiden elime alamazdım ısırmaz ama korkak bir kuştu kaçardı şu sıralar tavan vantilatörüne kafasını çarpıyor düzgün uçamıyor yükselemiyor 2 motorunu kaybetmiş uçak gibi süzülüyor ama sally gibi bir pilotda değil ki güzelce inip kurtulsun çarpıyor düşüyor yerde geziyor son zamanlarda çok elime geliyor daha doğrusu alınca ısırmıyor eskiden hem bağırır hem ısırırdı son zamanlarda özellikle akşamları bağırmayıda azaltıyor ısırmıyorda böyle ***** oldu bu problemi nedir veteriner fiyatlarıda pahalı aradığımda sadece muayene ücreti 1500 liraydı 6 yaşında dişi kuşum var onunda göğsü şişkin çok pahalı fiyatlar ve durumda pek yok şu sıralar götüremiyoruz ne sorunları var bilmiyoruz evde birde dışarda bulduğumuz kanarya var yaşı tahminimce 1 civarında ve sanırım erkek bir kuş oda ilk geldiği zamanlarda ötüyordu sustu ötmüyor uzun zamandır 3 kuş var hepsinin muayenesi zaten 6.5k ediyor yok ilacı şuyu buyu dersek 15k bulur şuan videoda ki gibi yanımda duruyor videoyuda şuan çektim zaten aynı şekilde dik değilde araba gibi düz duruyor fotoğraf bırakıyorum buraya ve arada gözünü kısıyor kapatıyor korkutmuyor değil
(video büyük olduğu için foruma atamadım)