Muhabbet kuşum neden böyle davranıyor

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
704
Dostlar selam 1-2 yaşlarında erkek muhabbet kuşum son zamanlarda iyi değil eskiden elime alamazdım ısırmaz ama korkak bir kuştu kaçardı şu sıralar tavan vantilatörüne kafasını çarpıyor düzgün uçamıyor yükselemiyor 2 motorunu kaybetmiş uçak gibi süzülüyor ama sally gibi bir pilotda değil ki güzelce inip kurtulsun çarpıyor düşüyor yerde geziyor son zamanlarda çok elime geliyor daha doğrusu alınca ısırmıyor eskiden hem bağırır hem ısırırdı son zamanlarda özellikle akşamları bağırmayıda azaltıyor ısırmıyorda böyle ***** oldu bu problemi nedir veteriner fiyatlarıda pahalı aradığımda sadece muayene ücreti 1500 liraydı 6 yaşında dişi kuşum var onunda göğsü şişkin çok pahalı fiyatlar ve durumda pek yok şu sıralar götüremiyoruz ne sorunları var bilmiyoruz evde birde dışarda bulduğumuz kanarya var yaşı tahminimce 1 civarında ve sanırım erkek bir kuş oda ilk geldiği zamanlarda ötüyordu sustu ötmüyor uzun zamandır 3 kuş var hepsinin muayenesi zaten 6.5k ediyor yok ilacı şuyu buyu dersek 15k bulur şuan videoda ki gibi yanımda duruyor videoyuda şuan çektim zaten aynı şekilde dik değilde araba gibi düz duruyor fotoğraf bırakıyorum buraya ve arada gözünü kısıyor kapatıyor korkutmuyor değil

(video büyük olduğu için foruma atamadım)

Ekler

• 1758210386083.webp
    1758210386083.webp
    225.9 KB · Hit: 37
uzaktan yakından tanıdık bir veteriner varsa telefondan falan bir sorun derim.En sağlıklısı bir şekilde borç harç para bulup muayne ettirin onlarda can sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca benim kuşunda sağ kanadında ufak bir kırık vardı yaşadığım şehirdeki üniversiteye götürdüm o kadar pahalı değildi diye hatırlıyorum ücret yine emin değilim bir soruştururum.

uzaktan yakından tanıdık bir veteriner varsa telefondan falan bir sorun derim.En sağlıklısı bir şekilde borç harç para bulup muayne ettirin onlarda can sonuçta
hala araştırıyorum hatta yarın okula giderken bir yer vardı oraya sorayım evin yakınında var veteriner ama kuşlara bakmıyorlar daha öncede bir problem olmuştu sorduk bakmıyoruz demişlerdi

hala araştırıyorum hatta yarın okula giderken bir yer vardı oraya sorayım evin yakınında var veteriner ama kuşlara bakmıyorlar daha öncede bir problem olmuştu sorduk bakmıyoruz demişlerdi
üniversite işini bir soruşturun

Ayrıca benim kuşunda sağ kanadında ufak bir kırık vardı yaşadığım şehirdeki üniversiteye götürdüm o kadar pahalı değildi diye hatırlıyorum ücret yine emin değilim bir soruştururum.
üniversiteler bakıyor mu hangi bölüme gittiniz hocanm

üniversiteler bakıyor mu hangi bölüme gittiniz hocanm
Ben götürmedim röntgen çekileceği için veterinerden üniversiteye yönlendirdiler eve gidince soruşturacağım sizin için.

Ben götürmedim röntgen çekileceği için veterinerden üniversiteye yönlendirdiler eve gidince soruşturacağım sizin için.
anladım hocam teşekkürler bende burada araştırmaya devam edeyim

Son düzenleme:
Kuş daha kendini kaldıramıyor duramıyor yapışmış uçamaması çok normal duruşa bak sırt tarafında büyük ihtimal sorun olabilir onun dışında ayaklarında başka yer kalmadı zaten böyle durumda suskun durgun durmasıda normal gayet geçmiş olsun hocam

kuşun boynu mu cikmis?

Kuş daha kendini kaldıramıyor duramıyor yapışmış uçamaması çok normal duruşa bak sırt tarafında büyük ihtimal sorun olabilir onun dışında ayaklarında başka yer kalmadı zaten böyle durumda suskun durgun durmasıda normal gayet geçmiş olsun hocam
eskiden yine biraz uçabiliyordu artık oda yok hocam yapacak bir şey yok birde bahsettiğim üzere göğsünde şişkinlik olan diğer 6 yaşındaki dişi kuşumda ki problem ne olabilir ve hangisi daha acil ona göre ilk onu götüreyim ki dediğim gibi fiyatlar pahalı üniversiteye bakamadım henüz şimdi bakacağım onlara eğer uygunsa ikisinide götüreceğim

kuşun boynu mu cikmis?
tahminimce hayır kafeste gayet rahat gibi duruyor orada da aynı şekilde dik duramıyor

Hocam babamlar röntgen+muayne 350 liraya yaptırmışlar üniversitede bir bakın derim

üniversitenin sitesinde fiyat listesi böyle şuan şehrinizdeki üniversitenin sitesinden falan bir araştırın
hocam bu sayfanın diğer üniversiteler için olan şeylere nasıl bakabilirim ne aratırsam çıkar

eskiden yine biraz uçabiliyordu artık oda yok hocam yapacak bir şey yok birde bahsettiğim üzere göğsünde şişkinlik olan diğer 6 yaşındaki dişi kuşumda ki problem ne olabilir ve hangisi daha acil ona göre ilk onu götüreyim ki dediğim gibi fiyatlar pahalı üniversiteye bakamadım henüz şimdi bakacağım onlara eğer uygunsa ikisinide götüreceğim

tahminimce hayır kafeste gayet rahat gibi duruyor orada da aynı şekilde dik duramıyor

hocam bu sayfanın diğer üniversiteler için olan şeylere nasıl bakabilirim ne aratırsam çıkar
peki baskan bence sessiz ve az ısık alan odada yalniz birak bir kac gün dinlensin

Geri