Neler Yeni

Muhabbet kuşumu kovaladım nefes nefese kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emir kara
11 gün önce 2.5 aylık muhabbet kuşu aldım sevdim parmağıma alıştırdım gün içinde hep odamda takılıyo uçuyo konuyo arada ben de parmağımı götürüyorum geliyo ama bi ürkek hala korku var tam güvenmiyo ben de öyle yapınca ayakkabı kutusuyla oda boyu kovalıyom bi yere konamadan sürekli uçuyo en son bırakıyom bi yere konunca bi nefes nefese kalıyo vık vık ses çıkarıyo sonra özür diledim elime geldi öptüm göğsünden geri bıraktım akşam elime aldım müzik açtım elimde müzik dinledik sonra ışığı kapattım bana güvensin diye elimden ayrılmadı ama korkuyodu hala sonra bi anda uçtu odada her yere çarptı nefes nefese kaldı yine çok üzüldüm kafesine geri koydum suyunu içirttim yemini kendi yedi şimdi sakin sakin takılıyo kafeste. Sizce ne zaman tam güven sağlar gelip kendi elime konar ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,620
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
11 gün önce 2.5 aylık muhabbet kuşu aldım sevdim parmağıma alıştırdım gün içinde hep odamda takılıyo uçuyo konuyo arada ben de parmağımı götürüyorum geliyo ama bi ürkek hala korku var tam güvenmiyo ben de öyle yapınca ayakkabı kutusuyla oda boyu kovalıyom bi yere konamadan sürekli uçuyo en son bırakıyom bi yere konunca bi nefes nefese kalıyo vık vık ses çıkarıyo sonra özür diledim elime geldi öptüm göğsünden geri bıraktım akşam elime aldım müzik açtım elimde müzik dinledik sonra ışığı kapattım bana güvensin diye elimden ayrılmadı ama korkuyodu hala sonra bi anda uçtu odada her yere çarptı nefes nefese kaldı yine çok üzüldüm kafesine geri koydum suyunu içirttim yemini kendi yedi şimdi sakin sakin takılıyo kafeste. Sizce ne zaman tam güven sağlar gelip kendi elime konar ?
Tahminimce hicbir zaman

OKSEIDON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Akif SOYDAL
Bildiğim kadarıyla yavru kuşları eğitmek daha kolaydır çünkü henüz olgunluğa erişmedikleri için alışkanlık edinmeleri kolay olur yt de bazı shorts videolarında kuşları kendinize alıştırmak için belli günlük yapmanız gerekenler olabiliyor yanlış hatırlamıyorsam sacit kral isimli bir yt kanalı var kadının baya muhabbet kuşu ve bir hamster ı var. kuşlar hakkında bilgi videolarına bakabilirsin onun dışında hayvanı kovalama erkenden parmağına getirip bırak ki senden erkenden korkmasın ve güvenli biri olduğunu bilsin.

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
dostum güvenmesi için zorlama hayvanı. benimde kuşum vardı fakat güven öyle olmuyor. eline kendi gelip gittikçe olacak. öyle ayakkabı kutusuyla kovalamak falan korkutur hayvanı aman diyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emir kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla yavru kuşları eğitmek daha kolaydır çünkü henüz olgunluğa erişmedikleri için alışkanlık edinmeleri kolay olur yt de bazı shorts videolarında kuşları kendinize alıştırmak için belli günlük yapmanız gerekenler olabiliyor yanlış hatırlamıyorsam sacit kral isimli bir yt kanalı var kadının baya muhabbet kuşu ve bir hamster ı var. kuşlar hakkında bilgi videolarına bakabilirsin onun dışında hayvanı kovalama erkenden parmağına getirip bırak ki senden erkenden korkmasın ve güvenli biri olduğunu bilsin.
evet hocam parmağıma geliyor o konuda güveniyo alıştı bana ama kovalamıcam daha çok üzüldüm kuşa bana olan güveninide sarsıyorum o dediğiniz kanala bakıyorum şimdi teşekkür ederim yorumunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum güvenmesi için zorlama hayvanı. benimde kuşum vardı fakat güven öyle olmuyor. eline kendi gelip gittikçe olacak. öyle ayakkabı kutusuyla kovalamak falan korkutur hayvanı aman diyeyim.
evet hocam zamana bırakacağız mecbur

RONALDINHO

80+ Silver
Zamanla olur kendi haline bırak alışması lazım. Üstüne gidersen çekinir.

OKSEIDON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Akif SOYDAL
evet hocam parmağıma geliyor o konuda güveniyo alıştı bana ama kovalamıcam daha çok üzüldüm kuşa bana olan güveninide sarsıyorum o dediğiniz kanala bakıyorum şimdi teşekkür ederim yorumunuz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet hocam zamana bırakacağız mecbur
sadece acele etme kankam bu iş aceleye gelmez sonuçta hayvan her ne olursa olsun güvende hissedeceği birini aradığı için alışması uzun sürebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
Bir ürkek, hâla korku var, tam güvenmiyor.
Hmm, Elinde ayakkabı kutusuyla kovaladığın için olabilir mi acaba. Yapma, güzel güzel göğsünü, kafasını sev. Kovalamak falan olmaz, ürkütürsün.
Bana güvensin diye ışığı kapattım. Elimden ayrılmadı ama korkuyordu.
Bunu bazı kişiler yapıyorlar, karanlık bir odada uçamayacağı için kuşu kendine güvenmeye zorluyorsun. Bana kalırsa pek sağlıklı bir yöntem değil, zorunlu değilse yapmamak lazım. Ha, illa yapmak lazımsa karanlık oda değil perde eğitimi yapın. Aynı şey ama perdeden dolayı kuş uçamıyor ve yaralanmıyor. Ötekisinde yaralanma riski yüksek.

Kaldı ki ödül(Dal darısı) vererek, tüylerini severek alıştırmak varken böyle yöntemler ancak zarar yaratır.

Son düzenleme:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,557
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kuş sana güvensin diye niye ayakkabı kutusuyla kovalıyorsun nasıl bir zigotsun sen

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Hatayı ayakkabı kutusunda yapmışsın, mızrakla kovalasaydın muhtemelen şu an omzundaydı. Maalesef, tercihler, sonuçlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,147
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom