Neler Yeni

Muhabbet Kuşumun Kafası Kanıyor

Doğuhan

80+ Silver
çok korkulacak bir durum yok ama evet bu kadar hassas değiller zor biraz bunun olması istiyorsan götür için rahat etsin
Götür bi sürü nedeni olabilir
Sevmeyle kafa kanamaz eğer öyşe olsaydı çok bişr şey olacağını sanmam fakat bi götür yinede
Bazen ben severken bir anda kendini geriye doğru çekiyor bence ondan tüyü kopmuştur diye düşünüyorum

ReDanger

80+ Bronze
Bazen ben severken bir anda kendini geriye doğru çekiyor bence ondan tüyü kopmuştur diye düşünüyorum
Olabilir ama yani sen bilirsin durumuna bak eğer bi farklılık görürsen veterinere gidebilirsin

Komando41.

80+ Silver
usta götür yine 5 6 sene baktığım muhabbet kuşum oldu kafasının hemen kanaması normal değil

Doğuhan

80+ Silver
Olabilir ama yani sen bilirsin durumuna bak eğer bi farklılık görürsen veterinere gidebilirsin
Her zamanki gibi çok enerjik zaten kanamada geçti geceleri kontrol ederim bir farklılık görürsem sabah kuşçuya götürürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta götür yine 5 6 sene baktığım muhabbet kuşum oldu kafasının hemen kanaması normal değil
Tüy dökümünde ama kapsül şeklinde olan tüylerden biri koptu

ReDanger

80+ Bronze

erny

80+ Bronze
Yaklaşık 10 yıldır kuşum var ama severken başı kanamadı. Herhangi bir veterinere git bence ama gitmeden arayıp sorabilirsen sor çükü bazı veterinerler kuşlara bakmıyorlar.

Doğuhan

80+ Silver
Yaklaşık 10 yıldır kuşum var ama severken başı kanamadı. Herhangi bir veterinere git bence ama gitmeden arayıp sorabilirsen sor çükü bazı veterinerler kuşlara bakmıyorlar.
Tüy dökümünde olduğu için kapsül şeklindeki tüylerden biri koptu bence kanaması normal yarın götürürm veterinere

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

Basrii

80+ Bronze
Selam arkadaşlar muhabbet kuşumu severken başını severken kanadığını fark ettim sanırım başındaki tüylerden birini yanlışlıka koparmışım kuş çok mutlu hatta elime kur bile yapıyor ama sonuçta tüyün koptuğu yer biraz kanadı çok sağlıklı görünüyor ama yinede tereddüt ettim lütfen sizce ne yapıyım? (çok enerjik sanki hiçbir şey olmamış gibi)
Bisey olmaz benim kedinin boğazını sokak köpekleri baya parçaladı ben iyileştirdim tek yapman gereken zamana bırakmak

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Tüy kopmasında çok bir şey olacağını zannetmiyorum yinede bir götürmekte fayda var yada fotoraf at bilgisi olanlar yazsın

Doğuhan

80+ Silver
Bisey olmaz benim kedinin boğazını sokak köpekleri baya parçaladı ben iyileştirdim tek yapman gereken zamana bırakmak
Ben yinede her ihtimale karşı yarın veterinere götüreceğim zaten tanıdık para almıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,384
Üyeler
165,976
Son üye
mehmt._.37
Top Bottom