cemtastan2301
80+ Gold
Geçtiyse pek bir şey yapmana gerek yok bence.Kanaması geçti ve orayı yavaş yavaş temizliyor yinede gerek var mı
Geçtiyse pek bir şey yapmana gerek yok bence.Kanaması geçti ve orayı yavaş yavaş temizliyor yinede gerek var mı
Bence hemen götür çünkü ben bu işi ihtimallere bırakmayı sevmiyorum (şey açısından)Kanaması geçti ve orayı yavaş yavaş temizliyor yinede gerek var mı
Bende öyle düşünüyorum ama yinede bilen birinsine göstereceğim yarınGeçtiyse pek bir şey yapmana gerek yok bence.
Bu saatde hiçbiryer açık değilkiBence hemen götür çünkü ben bu işi ihtimallere bırakmayı sevmiyorum (şey açısından)
O zaman geçmiş olsun benim içi öper misin iyileşirseBen yinede her ihtimale karşı yarın veterinere götüreceğim zaten tanıdık para almıyor
Bu üzdü adamımBende öyle düşünüyorum ama yinede bilen birinsine göstereceğim yarın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu saatde hiçbiryer açık değilki
Veterinerde acil yok mu?Bende öyle düşünüyorum ama yinede bilen birinsine göstereceğim yarın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu saatde hiçbiryer açık değilki
Sadece bu forumu kullanıyorum çünkü. Bencede bir şey olmaz ama kuşlardan anlayan birisimuhabbet kusu forumu varken neden buraya attiniz merak ettim.
kusda degisim yoksa birsey olmaz hala laniyorsa pamuk gibi birseyle durdurun veteriner meteriner anlamiyor cogunlugu kuslardan.
Bunun gibi kucuk sorunlar yuzunden gidilmez veterinere. 5-6 yillik tecrübemle söylüyorum, kusun solunum enfeksiyonu gibi evde tedavisi ilacsiz olmayacak seyler disinda veterinere gidilmez. Korkmayin 1 tuyden kus can cekisip olmez. Allah korusun tabii siz yanlislikla buyuk bir tuyunu cekerseniz sorunlar olur ama bunda abartilacak birsey yok.Sadece bu forumu kullanıyorum çünkü. Bencede bir şey olmaz ama kuşlardan anlayan birisi
Zaten kuş çok enerjik sanki hiçbir şey olmamış gibiBunun gibi kucuk sorunlar yuzunden gidilmez veterinere. 5-6 yillik tecrübemle söylüyorum, kusun solunum enfeksiyonu gibi evde tedavisi ilacsiz olmayacak seyler disinda veterinere gidilmez. Korkmayin 1 tuyden kus can cekisip olmez. Allah korusun tabii siz yanlislikla buyuk bir tuyunu cekerseniz sorunlar olur ama bunda abartilacak birsey yok.
ozaman endiselenmeyin hala kaniyorsa pamuk vb. birseyle durdurun kanamayi okadar.Zaten kuş çok enerjik sanki hiçbir şey olmamış gibi