Neler Yeni

Muhalefetin Komik Argümanı

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ya profiline girsen gözün kanar. Bu ülkeye gram faydası da olmayacak o kadar eminim. Sabah akşam burada.
Akp'nin yanlış yaptığı şeyler gözüne batmıyorsa girme profilime forumun kitlesi belli zaten 1 2 yaş ufak yada 1 2 yaş büyük olmanla bana laf ediceksin vay halimize 😅

majorw0w

80+ Silver
Akp'nin yanlış yaptığı şeyler gözüne batmıyorsa girme profilime forumun kitlesi belli zaten 1 2 yaş ufak yada 1 2 yaş büyük olmanla bana laf ediceksin vay halimize 😅
Aynen ülkeye gram faydan olmayacak bunu tekrar teyit ettin devam et bu kafa ile. Sabah akşam paylaş sana kazandırır bu. İleride dersin kendine keşke zamanımı başka şeylere harcasaydim diye.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Aranızda 1-2 yaş olduğunu sanmıyorum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Aynen ülkeye gram faydan olmayacak bunu tekrar teyit ettin devam et bu kafa ile. Sabah akşam paylaş sana kazandırır bu. İleride dersin kendine keşke zamanımı başka şeylere harcasaydim diye.
Senin burda işin nedir ? bir arkadaşa bakıp çıkıcaktın glb ?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Cumhurbaşkanı överken vergi almıyorlarmış.
Ben her harfe alıyorlar zannediyordum ama neyse mesaj atarken arada 2 cümle rte yi överim.
Rte sen allahın bize gönderdiği en güzel hediyesin allah koyunların ömründen alıp size versin siz ülkeyi sonsuza kadar yönetmelisiniz.
(Hakkatten çalışıyor.)

Top Bottom