Ya profiline girsen gözün kanar. Bu ülkeye gram faydası da olmayacak o kadar eminim. Sabah akşam burada.Belli konuşmalarından, yaşı epeyce küçük olmalı. Yazdıklarımı okumadan cevap veriyor her seferinde.
Ya profiline girsen gözün kanar. Bu ülkeye gram faydası da olmayacak o kadar eminim. Sabah akşam burada.Belli konuşmalarından, yaşı epeyce küçük olmalı. Yazdıklarımı okumadan cevap veriyor her seferinde.
HDP'li birini çıkarmasa bile, HDP'den yani PKK'dan oy alabilecek birini çıkaracak. Buna muhtaçlar.Muhalefet Hdp'li birini çıkarmıyacağına göre Apoya oy vermiyorum okey ?
Bu cevaptan anlarlar sadeceBen onu bunu bilmem arkadaş İPhone 500 TL olana kadar oylar H*P'ye.
HDP'li birini çıkarmasa bile, HDP'den yani PKK'dan oy alabilecek birini çıkaracak. Buna muhtaçlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu cevaptan anlarlar sadece![]()
Akp'nin yanlış yaptığı şeyler gözüne batmıyorsa girme profilime forumun kitlesi belli zaten 1 2 yaş ufak yada 1 2 yaş büyük olmanla bana laf ediceksin vay halimizeYa profiline girsen gözün kanar. Bu ülkeye gram faydası da olmayacak o kadar eminim. Sabah akşam burada.
İzmir valisi oldunuz.TebriklerAkp sen çok yaşa Allah ömrümden Recep Tayyip Erdoğana versin Cumhurbaşkanım ❤❤❤
Başkan beee yürü
Alıntıyı görüntüle
Aynen ülkeye gram faydan olmayacak bunu tekrar teyit ettin devam et bu kafa ile. Sabah akşam paylaş sana kazandırır bu. İleride dersin kendine keşke zamanımı başka şeylere harcasaydim diye.Akp'nin yanlış yaptığı şeyler gözüne batmıyorsa girme profilime forumun kitlesi belli zaten 1 2 yaş ufak yada 1 2 yaş büyük olmanla bana laf ediceksin vay halimize![]()
Aranızda 1-2 yaş olduğunu sanmıyorum.Akp'nin yanlış yaptığı şeyler gözüne batmıyorsa girme profilime forumun kitlesi belli zaten 1 2 yaş ufak yada 1 2 yaş büyük olmanla bana laf ediceksin vay halimize![]()
Senin burda işin nedir ? bir arkadaşa bakıp çıkıcaktın glb ?Aynen ülkeye gram faydan olmayacak bunu tekrar teyit ettin devam et bu kafa ile. Sabah akşam paylaş sana kazandırır bu. İleride dersin kendine keşke zamanımı başka şeylere harcasaydim diye.
İsteğiniz doğrultusunda. Sizi Antalya Valisi yapmaya karar verdik. Bol şans.Antalya![]()
Mesaja ne kadar vergi ödedinAkp sen çok yaşa Allah ömrümden Recep Tayyip Erdoğana versin Cumhurbaşkanım ❤❤❤
Başkan beee yürü
Alıntıyı görüntüle
Cumhurbaşkanı överken vergi almıyorlarmış.Mesaja ne kadar vergi ödedin
Ben her harfe alıyorlar zannediyordum ama neyse mesaj atarken arada 2 cümle rte yi överim.Cumhurbaşkanı överken vergi almıyorlarmış.