berkerabi 80+ Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 49 2 Nisan 2021 #1 Ayın 8 inde muhasebe sınavım var hoca tek düzen hesap planında işte bu hesap artmışmı azalmışmı veya dogrumu yanlısmı diye soracak yardım edebilecek varmı çok makbule geçer
Ayın 8 inde muhasebe sınavım var hoca tek düzen hesap planında işte bu hesap artmışmı azalmışmı veya dogrumu yanlısmı diye soracak yardım edebilecek varmı çok makbule geçer
rdemstaken 80+ Platinum Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 18,539 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 26,095 2 Nisan 2021 #2 Neden çalışıp kendin yapmıyorsun? Bir de grafik olarak soruyorsa çok kolaydır.
berkerabi 80+ Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 49 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 rdeMStakeN yazmış: Neden çalışıp kendin yapmıyorsun? Bir de grafik olarak soruyorsa çok kolaydır. Devamı için tıklayın... çalışıyorumda zorlanıyorum vizelerden de yüksek almak istiyorum tek sıkıntı dersim o
rdeMStakeN yazmış: Neden çalışıp kendin yapmıyorsun? Bir de grafik olarak soruyorsa çok kolaydır. Devamı için tıklayın... çalışıyorumda zorlanıyorum vizelerden de yüksek almak istiyorum tek sıkıntı dersim o
Agathon 80+ Silver Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2,372 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 1,527 2 Nisan 2021 #4 Ben çok çektim. Başka kişilerin de bu dertten muzdarip olduğunu görmek mutlu etti Zor kanka çok zor. Geçersin umarım.
Ben çok çektim. Başka kişilerin de bu dertten muzdarip olduğunu görmek mutlu etti Zor kanka çok zor. Geçersin umarım.
berkerabi 80+ Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 103 Reaksiyon skoru 49 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Agathon yazmış: Ben çok çektim. Başka kişilerin de bu dertten muzdarip olduğunu görmek mutlu etti Zor kanka çok zor. Geçersin umarım. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim
Agathon yazmış: Ben çok çektim. Başka kişilerin de bu dertten muzdarip olduğunu görmek mutlu etti Zor kanka çok zor. Geçersin umarım. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim