Rahat hafif tarzı laptoplar arıyorsan onlara bakabilirisin biraz pahalıdır ama yada internete yazarsan bunun için siteler var görürüsün illa bir laptop beğenip yine burda konu açarsınHayır macbook düşünmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır macbook düşünmedim
Tamamdır ,teşekkür ederimRahat hafif tarzı laptoplar arıyorsan onlara bakabilirisin biraz pahalıdır ama yada internete yazarsan bunun için siteler var görürüsün illa bir laptop beğenip yine burda konu açarsın
Rica ederim.Tamamdır ,teşekkür ederim
Ben her laptop için demek istemedim sadece kendi laptopum öyleBence değil.
Soğutması düzgün bir laptop alırsan 90 dereceyi bile görmezsin. Bir laptop 98 derece görüyor diye tüm laptoplar 98 dereceyi görmez. Komiksin.
Bilgisayarına çöpmüş gibi bakarsan 98 derece de görür 120 derece de içini açıp temizlemeyi denedin mi ?Laptopum = Pişman oldum, 98 derece rekor, 80FPS CS GO, 20-50FPS Fortnite,
Google da rekor sıcaklık 93 derece...
45 dk pil ömrü
Daha bir yığın var ama canımı sıkmayacağım daha fazla inşallah bir sistem ve monitör nasip olur...
Acer Nitro 5 AN515 54
Çöpmüş gibi baktığım falan yok 1 hafta önce geldi bu servisten!Bilgisayarına çöpmüş gibi bakarsan 98 derece de görür 120 derece de içini açıp temizlemeyi denedin mi ?
Termal macun değiştirdin mi ?Çöpmüş gibi baktığım falan yok 1 hafta önce geldi bu servisten!
Hepsini yaptılar ama değişen bir şey olmadıTermal macun değiştirdin mi ?
Soğutucu aldın mı ?
Tozlar ne alemde ?
Serviste sorunu çözüyolar senin bilgisayarının aylık manikür pedikürünü yapmıyorlar!
Açıp baktın mı macuna ?Hepsini yaptılar ama değişen bir şey olmadı
Ram değişildi üstüne.. Kendim de temizliğini yapmıştım.
Yapıldığına dair belge elimde bulunmakta ama açmayı denemedim kasayı.Açıp baktın mı macuna ?
Açıp bak belge ne kadar doğru.Yapıldığına dair belge elimde bulunmakta ama açmayı denemedim kasayı.