İTÜ gibi iyi bir üni kazanabilirsin okuAramızda mühendislik okuyanlar illa ki vardır ve acaba bu kişiler memnun mu, ileride iş imkanı vs. Bilgi verebilir misiniz?
İTÜ gelmedi ama mezuna kalmak konusunda da kararsızım veya diş hekimliği falan düşünüyorumİTÜ gibi iyi bir üni kazanabilirsin oku
Parası hakkında ne gibi bilgi verebilirsiniz?Türkiye' de mühendislik okuyarak mühendislik yapamazsın bir mühendis olarak söylüyorum sana özellikle büyük kurumsal firmalarda kendini alanında pek geliştiremezsin ama parası iyi mi o yüzden seçmek istiyorum dersen o da sana kalmış
İtü'nün neresi iyi Lanet bir okul yazdığıma yazacağıma bin pişman etti beniİTÜ gibi iyi bir üni kazanabilirsin oku
Kolay değil itü odtü gibi ülkenin önde gelen ünilerinde okumak. Diploması her yerde iş yapar ama o diplomayı almak zor işİtü'nün neresi iyi Lanet bir okul yazdığıma yazacağıma bin pişman etti beni
Hoca kalitesi yerlerde. İyi hocalar özel okullara gitmiş hep. Bize kalan hayattan nefret eden dinozorlar. Bizim de kendileri gibi hayata küsmemizi istiyorlar. 2-3 hoca dışında işini düzgün yapan hoca yok. 6 yıldır aynı slayt üzerinden yarı uykulu ders anlatan hocalar mı dersin, derslere girmeyip seni sorumlu tutan hocalar mı dersin, sınavları hayvan gibi zor yapıp sınıfın %90'ını bırakan hocalar mı dersin. Keşke adam akıllı öğretseler eyvallah diyecem. Dersleri zaten seçemiyoruz bile. Amaan neyse çok doluyum itü'yeNeden oyle dusunuyorsunuz ?
diş hekimliği yaz geç bence. Mühendislik merakın yoksa çekilecek bir şey değil eziyet gibi. Diş hekimliğinde iş kurmanın daha basit olduğunu düşünüyorum.İTÜ gelmedi ama mezuna kalmak konusunda da kararsızım veya diş hekimliği falan düşünüyorum
Parası hakkında ne gibi bilgi verebilirsiniz?
İş imkanı buyuksehirlerde bulunur diye düşünüyorum
Gelişi 4 sene ne olcak olsun 5-6-7Şunu da ekleyim. İtüde bütünleme yok. Yaz okulunda da bölüm derslerinin açılması mucize. Bağlı derslerden kaldın mı naneyi yiyorsun. Okulu uzatma ihtimalin çok yüksek
Eğitimini bilmem ama diploması iş görüyorİtü'nün neresi iyi Lanet bir okul yazdığıma yazacağıma bin pişman etti beni