Mühendislik, sessiz laptop

BlackHat

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba
Fan sesi olmayan, mühendislik programlarını ( autocad gibi) kullanabileceğim 10-11 bin TL ye bi laptop önerebilir misiniz. Fan sesi olmaması önemli bi kriter sessiz ortamda bulunacam önceden aldığım bi laptop u fan sesi yüzünden iade etmek zorunda kalmıştım

Arkadaşlar merhaba
Fan sesi olmayan, mühendislik programlarını ( autocad gibi) kullanabileceğim 10-11 bin TL ye bi laptop önerebilir misiniz. Fan sesi olmaması önemli bi kriter sessiz ortamda bulunacam önceden aldığım bi laptop u fan sesi yüzünden iade etmek zorunda kalmıştım
Laptopların zaten silence modu oluyor. O yüzden fan sesinin önemli olacağını düşünmüyorum. Performanslı bir laptop alsanız da zaten sessiz modda kullanırsınız

Arkadaşlar merhaba

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo çok sessiz bir model abim kullanıyor aynısı değil ama lenovo iş veya film felan izlerken tık ses yok oyunda biraz duyuluyor zaten iş için alıyosunuz lenovo burada sessiz olacaktır HP de iyi bir modeldir iki iyi laptop markası.

Laptopların zaten silence modu oluyor. O yüzden fan sesinin önemli olacağını düşünmüyorum. Performanslı bir laptop alsanız da zaten sessiz modda kullanırsınız
Lenovo iş bakımından en iyi laptop markası neden üzgünsünüz ?

Son düzenleme:

Lenovo çok sessiz bir model abim kullanıyor aynısı değil ama lenovo iş veya film felan izlerken tık ses yok oyunda biraz duyuluyor zaten iş için alıyosunuz lenovo burada sessiz olacaktır HP de iyi bir modeldir iki iyi laptop markası.

Adam iş için istememiş ki. 1165g7 o kadar para verilmez benim şahsi görüşüm. Mühendislik için istemiş.

Benim önerim bunlar

Bence acer daha iyi

üsttekinden

Eger butce yeterse bu cok daha iyi olur. Ekran karti 1660ti dan biraz daha zayif fakat islemcisi cok iyi
MSI Bravo 17 A4DDR-039XTR AMD Ryzen 7-4800H 512 GB SSD 16 GB 4 GB RX5500M Dizüstü Bilgisayar 11.900,00 TL yerine 11.539,99 TL

Adam iş için istememiş ki. 1165g7 o kadar para verilmez benim şahsi görüşüm. Mühendislik için istemiş.

Benim önerim bunlar

Bence acer daha iyi
Ben adam iş için istedi sandım yoksa daha güzel önerirdim bu arada acer almalı.

Autocad gibi programlar için RAM miktarı, ekran kartı VRAM miktarı ve işlemcinin render performansı önemli bu bağlamda 4800H işlemcili 16GB RAM'li bir cihaz bakabilirsiniz.

Autocad gibi programlar için RAM miktarı, ekran kartı VRAM miktarı ve işlemcinin render performansı önemli bu bağlamda 4800H işlemcili 16GB RAM'li bir cihaz bakabilirsiniz.
O zaman yukarda attigim msi bravo 17 daha iyi seçenek olur değilmi

Hocam onu ilk defa duyuyorum. Çok fazla bilgisayardan anlamadığım için olabilir ama geçen gün lenovo legion 5 in YouTube incelemesinde video sahibine mesaj atmıştım orda bilgisayardan fan sesi geldiğini söylemişti yani sessiz moddan hiç bahsetmedi.

Benim önerim bunlar

Bence acer daha t
Hocam onu ilk defa duyuyorum. Çok fazla bilgisayardan anlamadığım için olabilir ama geçen gün lenovo legion 5 in YouTube incelemesinde video sahibine mesaj atmıştım orda bilgisayardan fan sesi geldiğini söylemişti yani sessiz moddan hiç bahsetmedi.

Benim önerim bunlar

Bence acer daha iyi
Teşekkürler hocam öneriniz için. Bende acer i beğendim ama çok anlamamakla birlikte 2060 ekran kartından dolayı bilgisayarda çok ses çıkar mı? Ses konusu önemli baya

Var dostum

Ekler

• Screenshot_2021-06-19-17-15-16-473_com.google.android.youtube.png
    Screenshot_2021-06-19-17-15-16-473_com.google.android.youtube.png
    504.3 KB · Hit: 89

Teşekkürler öneriniz için inceliyorum hemen

Hocam o attığınız son msi ve acer arasından birini seçebiliriz saolun öneriniz için bende bu tarz ekran kartı olan bilgisayarlardan bakıyodum genelde mühendislik için bunları öneriyorlar. Ama ses konusundan çok korkuyodum sıkıntı yaşamam değil mi ses konusunda fan sesinden ? Normal mx ekran kartlılar gibi sessiz hiç bişey yokmuş gibi çalışır?

Son düzenleme:
Teşekkürler öneriniz için inceliyorum hemen

Hocam o attığınız son msi ve acer arasından birini seçebiliriz saolun öneriniz için bende bu tarz ekran kartı olan bilgisayarlardan bakıyodum genelde mühendislik için bunları öneriyorlar. Ama ses konusundan çok korkuyodum sıkıntı yaşamam değil mi ses konusunda fan sesinden ? Normal mx ekran kartlılar gibi sessiz hiç bişey yokmuş gibi çalışır?
Dediğim gibi bu laptoplar zaten aynı zamanda oyuncu laptopları olduğu için performans - dengeli ve sessiz olmak üzere 3 farklı modu oluyor. Sessiz modda fanları minimuma getirip islemci ve ekran karti ghz düşürüyor. Yani sessiz modda performansı düşürür ama çok sessiz çalışır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri