Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Bence Akdeniz ile ilgili.Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız Cuma günü müjde vereceğim dedi petrol diyenler fazla ama bence aşı
Bence Akdeniz ile ilgili.Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız Cuma günü müjde vereceğim dedi petrol diyenler fazla ama bence aşı
Karadeniz de olabilir. Karadeniz'in "ÖZELLİKLE" Rusya taraflarında çok fazla doğalgaz var. Türkiye sularında büyük bir damar bulunmuş olabilirBence Akdeniz ile ilgili.
Karadeniz'den pek ses olmadığı için...Karadeniz de olabilir. Karadeniz'in "ÖZELLİKLE" Rusya taraflarında çok fazla doğalgaz var. Türkiye sularında büyük bir damar bulunmuş olabilir
20 Agustos 2020 itibariyle Türkiye de aşi ile ilgili 13 çalışma yapılmakta ve 3 ü ileri safhadadır bloomberg in haberine göre bir enerji bulduğumuz yönündedir inşallah da çok büyük bir enerji bulmuşuzdur bana göre aşıdan daha önemli.Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız Cuma günü müjde vereceğim dedi petrol diyenler fazla ama bence aşı
inşalllah öyledir.Petrol haberlerini açıkcası daha önce de bol bol duyduk ben aşı olduğunu tahmin ediyorum
neden anti inno3d ?Doğalgaz bulundu arkadaşlar dolar altın düştü türaş hisseleri çıktı
2 tane inno kart yaktım inno yaramıyor usta asus iyidir asus alıninşalllah öyledir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden anti inno3d ?