Müjde : doğalgazmış!

Hocam bir sorum olacaktı size. Rusya ile hali hazırda yapılan bir doğalgaz anlaşması var. Biz Karadeniz'deki rezervi çıkartmaya başladığımız zaman bu anlaşma bize bir sorun çıkartır mı? Bu anlaşmayı iptal etme hakkımız var mıdır?
Bir sorun teşkil etmez hocam. İptal etmemize gerek yok.
Kendi topraklarımızda bulduk kimin haddine bize karışmak !

800milyar'dan 320'ye düştü hayret. Allah Allah gazı açmadan hortum time hee :)
1- Bu sadece 1 kuyu daha çok var
2- Bu kuyuda 2 katman daha var, yani 800 milyarı bırak 900 leri belki 1 milyonu görebiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 milyar diye bir resmi açıklama yok sallama kafandan :) bu sadece tuna-1 bölgesinde bulunan rezerv karadenizde daha başka bölgelerde var oralardada olabilme ihtimali yüksek dedi erdoğan
Yüksek değil, var olduğuna eminim.

Akdenizde de petrol çıksa en az doğalgaz kadar....

Cidden ekonomik anlamda belirleyici bir durum.

2023 Yılına kadar yine almaya devam edeceğiz REİS'in dediklerine göre.

Hocam milyardan milyona çıktınız Aziz Nesin mezarında ters döndü :)
Mutluluktan aklım döndü :D. Ne oluyor milyarın üstü işte ondan :D.

Normalde daha uzun soluklu bir işlemdir bildiğime göre gazı çıkartmak, Cumhurbaşkanımız 2023'e kadar çıkartıp halkımıza sunmayı hedefliyoruz dedi. Umarız dediği gerçekleşir.

Dostlar daha küçük bir kısmını Bulduk dedi Erdoğan. Bence Karadeniz de en az 7 kuyu daha buluruz. Sadece 7 kuyu ile Türkiye ekonomisi dünya ilk 7sine girebilir VE bunun akdeniz boyutu var Akdenizde kara denizden daha fazla doğalgaz ve petrol var hadi akdenizden 10 kuyu NJKHADLIUAJHDADDJDBLA NİRVANAYIZ OLUM

Dostlar daha küçük bir kısmını Bulduk dedi Erdoğan. Bence Karadeniz de en az 7 kuyu daha buluruz. Sadece 7 kuyu ile Türkiye ekonomisi dünya ilk 7sine girebilir VE bunun akdeniz boyutu var Akdenizde kara denizden daha fazla doğalgaz ve petrol var hadi akdenizden 10 kuyu NJKHADLIUAJHDADDJDBLA NİRVANAYIZ OLUM
Umarız böyle olur :).

Normalde daha uzun soluklu bir işlemdir bildiğime göre gazı çıkartmak, Cumhurbaşkanımız 2023'e kadar çıkartıp halkımıza sunmayı hedefliyoruz dedi. Umarız dediği gerçekleşir.
Aynen, ben en az 6 yıl bekliyordum. Ama 3 senede yaparlarsa gerçekten helal olsun. Şu anki iktidarı sevmem ama eğer bizde kalacak olan parayı dağa taşa değilde doğru alanlara kullanırsak ekonomimiz cidden çok gelişir.

Umarız böyle olur :).
Kankam benim yazdıklarım en az karadenizde en az 3 TRİLYON metreküp bulunur diyorlar eğer Norveç gibi küçük bir kısmını bulup sonradan büyük kısımı bulursak ciddi anlamda en az 3 trilyon metreküp buluruz (sadece Karadenizden) Akdenizi düşünmüyorum bile.

Aynen, ben en az 6 yıl bekliyordum. Ama 3 senede yaparlarsa gerçekten helal olsun. Şu anki iktidarı sevmem ama eğer bizde kalacak olan parayı dağa taşa değilde doğru alanlara kullanırsak ekonomimiz cidden çok gelişir.
Umarım işler şu an hayal ettiğimiz gibi gider. Büyük bir dönüm noktası olacak denildiği gibi.

umarım düşündüğümüz gibi olur dostlar kim istemez Norveç olmayı? Veya arap zenginleri kadar parasının olmasını?

Geri