Multivitamin önerisi?

boltreny7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
993
Arkadaşlar selam, multivitamin almayı düşünüyorum hardline'nin 120 kapsüllük bir ürünü var düşündüğüm. muadilleri nedir?

pharmatonun multivitaminini kullanmıştım. dalgınlık, dikkat eksikliği sorunlarım biraz olsun azalmıştı. sen neyden dolayı kullanacaktın? bende sadece iştahı biraz arttırmıştı. faydası olmuştu. ama herkese yaramıyor galiba. yan etkileri var. doğal yoldan vitamin almak en iyisi. bide fiyatı hardline'a göre biraz tuzlu.

pharmatonun multivitaminini kullanmıştım. dalgınlık, dikkat eksikliği sorunlarım biraz olsun azalmıştı. sen neyden dolayı kullanacaktın? bende sadece iştahı biraz arttırmıştı. faydası olmuştu. ama herkese yaramıyor galiba. yan etkileri var. doğal yoldan vitamin almak en iyisi. bide fiyatı hardline'a göre biraz tuzlu.
normal günlük ihtiyacı karşılamak için hocam.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam, multivitamin almayı düşünüyorum hardline'nin 120 kapsüllük bir ürünü var düşündüğüm. muadilleri nedir?
Hardline 60 servislik attığım 100 servis.
İlk hafta ağzında bitkisel bir tad bırakıyor sonra alışıyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Luke
Hocam konudan bağımsız soruyorum ekstra suplement kullanıyor musunuz

Hocam konudan bağımsız soruyorum ekstra suplement kullanıyor musunuz
kreatin kullanıyorum sadece temmuz ayından beri aralıksız

Hardline 60 servislik attığım 100 servis.
İlk hafta ağzında bitkisel bir tad bırakıyor sonra alışıyorsun.
https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-multivitamin-for-men-60-kapsul-7086 bunu alsam nasıl olur hocam?

Deneme amaçlı 60lı alsan daha iyi olur.
hardline kullananlara sordum küçük abdestin rengini yemyeşil yapıyormuş bir garip.. bu vitamini alacagim. günlük 1 tane atacagim degil mi

Pharmaton Vitality kullanıyorum. Biraz mide bulantısı yapabiliyor.

Hocam mutlivitamin aldınız mı aldıysanız hangi markayı aldınız nasıl verim aldınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,239
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri