TheworstD32132
80+ Bronze
18 yaş üstü olan adam 500 TL'yi ne yapacak Allah aşkına. Bunlar git gide papara olmaya başladılar.
başlığa yeni iş bankası müşterilerine diye parantez ekle. sadece nays ile ilgili bir durum değil bu.1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 1-2 Kasım arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Nays diye belirtmemiştim aslında fakat yine de ekleyebilirimbaşlığa yeni iş bankası müşterilerine diye parantez ekle. sadece nays ile ilgili bir durum değil bu.
Bi zahmet bankaya kayıt oluyorsunuzgörüntülü görüşme şart mı illa
olur, nays hesabını iş müşteri onayını yapHocam benim nays hesabım var ama iş bankası hesabım yok olur mu?
bi zahmet dediğin şey zaten bütün bilgilerimizi alıyolar, tanımadığım bi insanla görüntülü görüşecek değilim, başarılar sizeNays diye belirtmemiştim aslında fakat yine de ekleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi zahmet bankaya kayıt oluyorsunuz
Bankaya da gidip tanımadığın kişiyle görüşüyorsunbi zahmet dediğin şey zaten bütün bilgilerimizi alıyolar, tanımadığım bi insanla görüntülü görüşecek değilim, başarılar size
Direkt yatıyorHediye para için 7 iş günü beklemeniz gerekli diyor sizde böyle oldu mu?
Eyw sağol kardeşim1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 1-2 Kasım arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.
Uygulamayı kapa- aç yapınca geldi. TeşekkürlerBankaya da gidip tanımadığın kişiyle görüşüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt yatıyor
kral kral üye oldum direk 500 geldi 2 senelik hesabım vardı ama onaylı değildiGelir