Neler Yeni

🔥İndirim Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

TahinPekmez

80+ Silver

Checkmate

80+ Silver
max 3 hafta önce iş bankası hesabı açmıştım 500tl para çöp oldu 🤣🤣 sordum adamlara önceden iş bankası müsterisi olmuşsunuz dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

oluyor, ben yaptım
benim iş bankası hesabım vardı ama nays hesabım da vardı naysı şimdi onayladım para gelmedi. ama siz sıfırdan nays açtığınız için gelmiş olabilir.

Checkmate

80+ Silver
Hocam nasıl yaptınız ben normal üyeliği tamamladım ama gelen bir şey yok. Müşteri hizmetleri ilemi görüşmek gerek
naysa üye ol sonra seni daha yakından tanımak istiyoruz diye bir kisım var ona basıp nays içinden iş bankası müşterisi olman lazım. hesabın kısıtlamasız olmalı

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,124
İsim
Turuncu Keskin
yaptırılacak 5-6 kişi var. Klavyeleri beleş getirmiş olayım :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Nays üyeliği yetiyor, birkaç dakikada müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşme yapıp, kaydınızı yapıyorsunuz, tüm süreç 5dakika falan sürdü.
Kalsın be

TahinPekmez

80+ Silver
max 3 hafta önce iş bankası hesabı açmıştım 500tl para çöp oldu 🤣🤣 sordum adamlara önceden iş bankası müsterisi olmuşsunuz dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim iş bankası hesabım vardı ama nays hesabım da vardı naysı şimdi onayladım para gelmedi. ama siz sıfırdan nays açtığınız için gelmiş olabilir.
bende is bankası hesabi 15 yil önceden varmis. nays yoktunda aldim

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
2 defadır görüntülü görüşmeye bağlanıyorum ses gelmiyor. Herkeste öyle mi şuan. Son 30 dk da kayıt olan var mı?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
naysa üye ol sonra seni daha yakından tanımak istiyoruz diye bir kisım var ona basıp nays içinden iş bankası müşterisi olman lazım. hesabın kısıtlamasız olmalı
Hocam benim nays hesabım var ama iş bankası hesabım yok olur mu?

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Rusty
Hali hazırda hesabım vardi 2 senedir ama iş Bankası müşterisi olmadım acaba bana da gelir mi?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Önceden iş bankası hesabınız varsa hesabınız onaylı hesap sayıldığı için para gelemez, ama iş bankası hesabınız yoksa ve daha nays dan onaylı hesaba geçmediyse iz yine yapabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom