TahinPekmez
80+ Silver
oluyor, ben yaptımİş bankası hesabı olup nays hesabı olmayan faydalanıyor mu ki merak ettim bak
oluyor, ben yaptımİş bankası hesabı olup nays hesabı olmayan faydalanıyor mu ki merak ettim bak
benim iş bankası hesabım vardı ama nays hesabım da vardı naysı şimdi onayladım para gelmedi. ama siz sıfırdan nays açtığınız için gelmiş olabilir.oluyor, ben yaptım
Hocam nasıl yaptınız ben normal üyeliği tamamladım ama gelen bir şey yok. Müşteri hizmetleri ilemi görüşmek gerekSaniyeler içerisinde geliyor, 500 TL, merak edip kayıt yapacak arkadaşlar için.
Alıntıyı görüntüle
naysa üye ol sonra seni daha yakından tanımak istiyoruz diye bir kisım var ona basıp nays içinden iş bankası müşterisi olman lazım. hesabın kısıtlamasız olmalıHocam nasıl yaptınız ben normal üyeliği tamamladım ama gelen bir şey yok. Müşteri hizmetleri ilemi görüşmek gerek
Kalsın beNays üyeliği yetiyor, birkaç dakikada müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşme yapıp, kaydınızı yapıyorsunuz, tüm süreç 5dakika falan sürdü.
bende is bankası hesabi 15 yil önceden varmis. nays yoktunda aldimmax 3 hafta önce iş bankası hesabı açmıştım 500tl para çöp oldu sordum adamlara önceden iş bankası müsterisi olmuşsunuz dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim iş bankası hesabım vardı ama nays hesabım da vardı naysı şimdi onayladım para gelmedi. ama siz sıfırdan nays açtığınız için gelmiş olabilir.
Hocam benim nays hesabım var ama iş bankası hesabım yok olur mu?naysa üye ol sonra seni daha yakından tanımak istiyoruz diye bir kisım var ona basıp nays içinden iş bankası müşterisi olman lazım. hesabın kısıtlamasız olmalı
GelirHali hazırda hesabım vardi 2 senedir ama iş Bankası müşterisi olmadım acaba bana da gelir mi?