- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güle güle kullanınkral kral üye oldum direk 500 geldi 2 senelik hesabım vardı ama onaylı değildi
Güle güle kullanınkral kral üye oldum direk 500 geldi 2 senelik hesabım vardı ama onaylı değildi
Uye okuduktan sonra görüntülü görüşme yapmamızmi lazım paranın gelmesi için?Saniyeler içerisinde geliyor, 500 TL, merak edip kayıt yapacak arkadaşlar için.
Alıntıyı görüntüle
Evet zaten uyelıgı tamamladıgınız yer orasıUye okuduktan sonra görüntülü görüşme yapmamızmi lazım paranın gelmesi için?
Evet...Uye okuduktan sonra görüntülü görüşme yapmamızmi lazım paranın gelmesi için?
Seni yakından tanıyalıma tiklicam degilmi hocam?Evet...
Benim nays hesabım var ama iş bankası üyesi olduĝumu hatırlamıyorum olurmu acaba1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 23-26 Aralık arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.
o şart zatenBenim nays hesabım var ama iş bankası üyesi olduĝumu hatırlamıyorum olurmu acaba
evet hocamSeni yakından tanıyalıma tiklicam degilmi hocam?
Canlı Desteğe sordum ve benim 18 Yaş altında olduğu mu Söyledi nasıl banka bunlar daha yaşımı bilmiyorlar neyse bı uğraşayım düzelrim şu yaş meselesini denerimolur, nays hesabını iş müşteri onayını yap
Hocam parayı aldıktan sonra hesabı kapatabiliyormuyuz?Üye olacaklar görüntülü oluyorsun kimlik kartı tanıtma adımları uygulanıyor 5dk falan sürüyor görüşme bilginize, direk bilgiler üzerinden kayıta ücret vermiyor
Yani kapattirsin ama onun için de ayrı uğraşman gerekecek free hesap neden kapatiyorsun ki işini görecek çok şey barindiyorCanlı Desteğe sordum ve benim 18 Yaş altında olduğu mu Söyledi nasıl banka bunlar daha yaşımı bilmiyorlar neyse bı uğraşayım düzelrim şu yaş meselesini denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam parayı aldıktan sonra hesabı kapatabiliyormuyuz?
hocam naysdan müsteri olunca bir ton evrak imzalatıyorlar bildiğin banka hesabı açıp sanal kart açmak gibi bir şey oluyor 18 yaş altına da banka hesabı açmıyorlar benim bildiğim yasa gereği. Açıyorlarsa yapabilirsinCanlı Desteğe sordum ve benim 18 Yaş altında olduğu mu Söyledi nasıl banka bunlar daha yaşımı bilmiyorlar neyse bı uğraşayım düzelrim şu yaş meselesini denerim