Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Müşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan!

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
erhan nalbantoğlu
yaw 10 tane yerden bilgi bir de görüşme yaptırıyor doğrulama için anama yapayım dedim kalsın 500 lira ** olmuyor mu diğer türlü

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyor

Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.
Benim nays hesabım var ama iş bankası üyesi olduĝumu hatırlamıyorum olurmu acaba

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Üye olacaklar görüntülü oluyorsun kimlik kartı tanıtma adımları uygulanıyor 5dk falan sürüyor görüşme bilginize, direk bilgiler üzerinden kayıta ücret vermiyor

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Mehmetcan İvrendi
olur, nays hesabını iş müşteri onayını yap
Canlı Desteğe sordum ve benim 18 Yaş altında olduğu mu Söyledi🤣🤣🤣 nasıl banka bunlar daha yaşımı bilmiyorlar neyse bı uğraşayım düzelrim şu yaş meselesini denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üye olacaklar görüntülü oluyorsun kimlik kartı tanıtma adımları uygulanıyor 5dk falan sürüyor görüşme bilginize, direk bilgiler üzerinden kayıta ücret vermiyor
Hocam parayı aldıktan sonra hesabı kapatabiliyormuyuz?

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Canlı Desteğe sordum ve benim 18 Yaş altında olduğu mu Söyledi🤣🤣🤣 nasıl banka bunlar daha yaşımı bilmiyorlar neyse bı uğraşayım düzelrim şu yaş meselesini denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam parayı aldıktan sonra hesabı kapatabiliyormuyuz?
Yani kapattirsin ama onun için de ayrı uğraşman gerekecek free hesap neden kapatiyorsun ki işini görecek çok şey barindiyor

Checkmate

80+ Silver
hocam naysdan müsteri olunca bir ton evrak imzalatıyorlar bildiğin banka hesabı açıp sanal kart açmak gibi bir şey oluyor 18 yaş altına da banka hesabı açmıyorlar benim bildiğim yasa gereği. Açıyorlarsa yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,182
Üyeler
164,264
Son üye
Jf39
Top Bottom