𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Kimliğin arka yüzünü okumuyor nasıl geçicem bu adımı?evet hocam
Kimliğin arka yüzünü okumuyor nasıl geçicem bu adımı?evet hocam
Şimdi benim hic iş bankası hesabım yok naysa kayıt olursam direkt 500tl mi verecek1-2kasım arasında geçerli.Üye olunca direkt para hesabınıza geliyorMüşteri Kaydını Tamamla, 500 TL Hediye Para Kazan! | Nays
Nays'ı özgürce ve limitlere takılmadan kullanmak için 23-26 Aralık arasında müşteri kaydını tamamla, Nays'tan 500 TL hediye para kazan.www.naysapp.com.tr
Dipnot:Üşenipte şartlara bakmayanlar için söylüyorum.İş bankasına kayıt olmayanlar için geçerlidir.
EvetŞimdi benim hic iş bankası hesabım yok naysa kayıt olursam direkt 500tl mi verecek
Birilerini davet etmem lazım mı ve bir soru daha bu 500tlyi her yerde harcayabilir miyim?
Davet etmenıze gerek yok online olarak her şekilde harcayablrsnızBirilerini davet etmem lazım mı ve bir soru daha bu 500tlyi her yerde harcayabilir miyim?
Anladım teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz içinDavet etmenıze gerek yok online olarak her şekilde harcayablrsnız
İş bankasına kayıt oldunuz değil mi görüntülü falan konustunuz?Anladım teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kayıt oldum ama para gelmedi
Hesap doğrulaması yaptinmi?Anladım teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için
Ben kayıt oldum ama para gelmedi
Aa yok onu yapmadım nerden yapıcam onuİş bankasına kayıt oldunuz değil mi görüntülü falan konustunuz?
Hayırr nasıl yapcamHesap doğrulaması yaptinmi?
naysa değil iş bankasına kayıt olmanız gerek kampanyalar kısmında gözüküyor oraya tıklayın olunAa yok onu yapmadım nerden yapıcam onu
Hayırr nasıl yapcam
Oldumm teşekkür ederim parada geldi zatennaysa değil iş bankasına kayıt olmanız gerek kampanyalar kısmında gözüküyor oraya tıklayın olun