Müsteriye karşı tavrim doğrumu

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
18 yasindayim Kendim internet isleri ile ilgileniyorum kendimi her gün aktif olarak geliştiriyorum sabahtan geceye kadar hatta gece saat 4 5 e kadar uyumuyorum. Sabah 12 de kalkip yine pc ye geciyorum aksam oyun oynuyorum uyumadan once. Hayatim bu sekilde ve bugün bir musteri ile anlasmistik bende portfolio olusturuyordum. İti bir mebla para alicaktim sirf para aliyim duye adamin istedigi herseyi yaptim animasyon senaryosunu yazdim ornek istedigi projebin demosunu yaptim. Begendiler ve en sonunda senaryoyu olusturup ne tür animasyonlar olacagini yazdim iyi olur dediler ve ilk animasyon adimini 5 saniyelik animasyon kismini 4 saat sonunda bitirip adama filigranli bir sekilde attim. Olmadigini demonun kat kat daha iyi oldugunu soyledi. Cildirdim agladim telefonu atip parcalayasim adami dovup olduresim geldi ciddi diyorum. Kac saattir elim kolum titriyor arkasinda sovup duruyorum kaldiramadim. Simdide kendimi kotu goruyorum acaba birdaha para kazanamayacakmiyim cok kotu islermi yapiyorum isi birakip uzmancavus olayim sehit olup gociyim dunyadan demeye başladim kafam yine bozuldu. Ne yapabilirim gunun 24 saat neredeyse pc basindayim ve hayatim bilgisayar olmus ve biri gelip işime kötü diyor.

Bunlar olabilir hocam eleştirileri dikkate almayı ve olumsuz yorumlardan etkilenmemeye alışmanız lazım günün 24 saatide bilgisayar başında durmayın sosyalleşmeseniz bile çıkın dışarı hava alın yürüyüş yapın bu durum sağlığınız açısındanda sıkıntı çıkartır kendinize iyi bakın moralinizi bozmayın.
Belkide biraz tatile ihtiyacınız vardır veya molaya biraz mola verip tekrar dönün mentalinizi toplayın iyi akşamlar

Bunlar olabilir hocam eleştirileri dikkate almayı ve olumsuz yorumlardan etkilenmemeye alışmanız lazım günün 24 saatide bilgisayar başında durmayın sosyalleşmeseniz bile çıkın dışarı hava alın yürüyüş yapın bu durum sağlığınız açısındanda sıkıntı çıkartır kendinize iyi bakın moralinizi bozmayın.
Belkide biraz tatile ihtiyacınız vardır veya molaya biraz mola verip tekrar dönün mentalinizi toplayın iyi akşamlar
Konuyu adam yazidig gibi acmistim ani sinirle yanlis seyler yazmisim biraz. Aslinda evde durdugumdan cok sinirli oluyorum onu fark ettim insablarla konustugum zamablar cok sakin oluyorum. Ama liseden hic arkadasim olmadi ilac tedavisi aldim. İnternette yalnizligi ovenleri anlamiyorum. Yalnizligi en anormal seviyesinde malesefki yasadim. Bunun bir iyiligi yok. Tecrubeside yok. İnsani eritiyor beyni eriyor. Yalnizligi tercih ediyorum diyor 18 20 yasinda cocuk, adam yalnizligi nasil tercih edebilir? Egerki travmasi yoksa.

Müşteriler, genelde bir iş yaptırdıklarında karşısındakine sahibiymiş gibi davranır. Bizim ülkenin genel problemi bu. Senlik bir şey yoktur büyük ihtimalle, alacağın paraya karşılık senin suyunu çıkarmaya çalışıyorlar.

Müşteriler, genelde bir iş yaptırdıklarında karşısındakine sahibiymiş gibi davranır. Bizim ülkenin genel problemi bu. Senlik bir şey yoktur büyük ihtimalle, alacağın paraya karşılık senin suyunu çıkarmaya çalışıyorlar.
ECet o dogru malesef abcak tabi senin isinede bağlı ben her gun kendimi gelistiriyorum ugrasiyorum portfolio olarak gercekten tam olarak estetik bir portfolio cikardigin zaman bambaska musteriler gelebilir. After effect üstünden yapıyorum insallah daha iyi yerlere geliriz sizler icinde diyorum cok sikinti donemdeyiz. iş ilaninin yurt disinda kat ve kat daha fazla fiyatlarda geziyor.
Linkedinde ilanlara bakarsaniz genelde bütçe vermiyorlar bizimkinler :D ajansta calisilmaz.
Geçen yil bir ajans ile iş yapmiştım daha doğrusu speedramp editi için freelancerlara iş yaptiriyorlarmiş.
Adama yaptim ekibide işi begenmisti. Bekledigimizin ustunde demislerdi.
Sonradan fiyatlandirmaya gecip aciklama yaptigimda.
"Yanliş anlama bizim senin gibi bir çok freelancer ile calistik, işlerimizdeki fiyatlandirmalar ikili ilişkilerimize bağlı olarak değişir" dedi ss bile var. Parayi aldim tabide...
Gecen tekrardan yazdim adamlara.
Adam benle d2ssak gecer gibi konustu. Okul harçlığı için iş yapiyorum gözünde baktı.
İş yaparken ne samimiyet kurulmali neden yaş vb. Soylenmeli. Anonim is yapip musteriyi aticaksin.

Geri