ahmetkoklu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 220
18 yasindayim Kendim internet isleri ile ilgileniyorum kendimi her gün aktif olarak geliştiriyorum sabahtan geceye kadar hatta gece saat 4 5 e kadar uyumuyorum. Sabah 12 de kalkip yine pc ye geciyorum aksam oyun oynuyorum uyumadan once. Hayatim bu sekilde ve bugün bir musteri ile anlasmistik bende portfolio olusturuyordum. İti bir mebla para alicaktim sirf para aliyim duye adamin istedigi herseyi yaptim animasyon senaryosunu yazdim ornek istedigi projebin demosunu yaptim. Begendiler ve en sonunda senaryoyu olusturup ne tür animasyonlar olacagini yazdim iyi olur dediler ve ilk animasyon adimini 5 saniyelik animasyon kismini 4 saat sonunda bitirip adama filigranli bir sekilde attim. Olmadigini demonun kat kat daha iyi oldugunu soyledi. Cildirdim agladim telefonu atip parcalayasim adami dovup olduresim geldi ciddi diyorum. Kac saattir elim kolum titriyor arkasinda sovup duruyorum kaldiramadim. Simdide kendimi kotu goruyorum acaba birdaha para kazanamayacakmiyim cok kotu islermi yapiyorum isi birakip uzmancavus olayim sehit olup gociyim dunyadan demeye başladim kafam yine bozuldu. Ne yapabilirim gunun 24 saat neredeyse pc basindayim ve hayatim bilgisayar olmus ve biri gelip işime kötü diyor.