Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Mutant Your Zero: Road The Eden Ücretsiz Oldu!

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Hayır demek istediğim CP 77 bekleyip vfermeyince kötü ilan etmeyin rüya görmeyin.
Adamlar her hafta oyun veriyorlar millete pahalı oyun verseler admalar batar biraz mantıklı olmak lazım.
Ayrıca ne veriyorlarsa versinler ama verdiğin bir şeyi vermezsin bu doğru ama verdiği oyunları beğenmemek ayrı o konuda diyorum zaten ama aynı bedava olanı bedava yapmak saçma.
ben cp77 beklemiyorum zatende.Ama güzel oyun verseler iyi olur.Bu sene birçok önceden verdiği oyunlarda verdiler hayal kirikligi oldu çünkü gizemli oyun adi altında sunuyorlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben cp77 beklemiyorum zatende.Ama güzel oyun verseler iyi olur.Bu sene birçok önceden verdiği oyunlarda verdiler hayal kirikligi oldu çünkü gizemli oyun adi altında sunuyorlar.
Ne versinler ne bekliyorsun RDR 2 mi bekliyorsun?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben ne diyorum sence?Neyse boşu boşuna tartisamam.Dedigim şeyden ne anlarsan artık.Herkesde bi kavga pesinde
Diyecğei tek şey.
Aynı oyunu vermek artık vermemesinden daha beter ama anlamıyorum insanlar oyun olarak ne istiyor mesela sen ne beklerdin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Diyecğei tek şey.
Aynı oyunu vermek artık vermemesinden daha beter ama anlamıyorum insanlar oyun olarak ne istiyor mesela sen ne beklerdin ?
Mesela gecen sene yılbaşında the long dark vermisti.Mesela o güzel oyun.Tekrar versin demiyorum zaten ama o tarz versin.Yada daha gecen hafta bile gizemli oyun değildi ve dead by daylight verdi.Eu4 verdi yine gizemli oyun degildi.Daha sayarım yani.Ama bu sene şuana kadar yılbaşında verdiği oyunlar bence düşük kaliyor.Ben bu tarz şeyler beklerdim mesela 15 oyunun hepsi öyle olsun demiyorum ama şuana kadar 6-7 oyun verdi doğru düzgün pek iyi birsey yok

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mesela gecen sene yılbaşında the long dark vermisti.Mesela o güzel oyun.Tekrar versin demiyorum zaten ama o tarz versin.Yada daha gecen hafta bile gizemli oyun değildi ve dead by daylight verdi.Eu4 verdi yine gizemli oyun degildi.Daha sayarım yani.Ama bu sene şuana kadar yılbaşında verdiği oyunlar bence düşük kaliyor.Ben bu tarz şeyler beklerdim mesela 15 oyunun hepsi öyle olsun demiyorum ama şuana kadar 6-7 oyun verdi doğru düzgün pek iyi birsey yok
Şimdi eğer popüler bir oyun istiyorsanız bu oyun ücretsiz olmaz.
Bazı şeyler vardı fiyatına bakmaz.
Mesela elinde bir oyun olsa ve peynir ekmek gibi satsa sen ücretsiz yapmak ister miydin?
İstemezdin ve düzgün oyun veirr sanırsam ama popüler oyun beklememelisiniz.
Ayrıca beleş beleştir kanka fazlasını da beklememek laızm beleş beleştir sonuçta :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd

Şimdi eğer popüler bir oyun istiyorsanız bu oyun ücretsiz olmaz.
Bazı şeyler vardı fiyatına bakmaz.
Mesela elinde bir oyun olsa ve peynir ekmek gibi satsa sen ücretsiz yapmak ister miydin?
İstemezdin ve düzgün oyun veirr sanırsam ama popüler oyun beklememelisiniz.
Ayrıca beleş beleştir kanka fazlasını da beklememek laızm beleş beleştir sonuçta :)
E kanka dediğim oyunları verdiklerine göre demekki o oyunlar pek popüler değil ama ben begeniyormusum,yani çok büyük birsey beklemiyormusum.Ki eğer dediğim oyunlar popülerlerse demekki popüler oyunlarda verebiliyorlarmış ki vermişler bak.Ben daha öncede dediğim gibi verdigi vaate bakarım ve eğer beğenmezsem beleşte olsa paralıda olsa eleştiririm ki hakkim var.Bu sey gibi belediye diyorki vatandaşlarımıza ücretsiz erzak verecegiz.Vaatleri bu.Ve eğer o gün onlar sadece 1 ekmek verirse bende vermeseydiniz daha iyi derdim yani sırf beleş diye beğeneceğiz diye birsey yok.Fazla bir beklentim yok zaten yazdığım oyunlardan çıkarabiliyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,793
Üyeler
165,588
Son üye
Zxel1907
Top Bottom