2.5 metre olanı kullanıyorum çok kaliteli telefondan kontrol edilebiliyo ve uygunMutfağı değiştiriyoruz LED kanalı açıldı içerisine led alıcaz orta yüksek kaliteli bir led lasım 4.5m şekilde beyaz veya gün ışığı ki şekilde de önerirseniz memnum olurum hatta kumandalı bir şekilde 3 4 renk şekilde de olur
o ledler 3 ana rengi veriyo gerisini düzgün veremiyo. bu attığım direkt renk neyse onu veriyo kaliteli.dızciii'nin attığı güzel duruyor. Fiyatı pahalı geldiyse en basitinden her yerde olan şerit ledlerden alın, 5 metresi 100 - 200 bir şey olması lazım, onları gereken ölçüde kesin ve yapıştırın çok daha ucuza hallolur. Fakat silikon kaplamalı olanlar kadar güzel ışık vermeyebilir. ( Silikon kaplama dediğim, yukarıda atılan işte )
gidip normal bir led almıyorsun kesinlikle https://www.trendyol.com/cata/5-w-t5-led-bant-armatur-ct-2466-31-5-cm-beyaz-isik-p-65163270 şu ürünün uzun olanları da var her ürün birbiri ucuna eklenebiliyor ve ayrı ayrı da kumanda edilebiliyor. Örneğin senin alman gereken 150 cm ise bi tane 120 cm bi tane 30 cm alıp birleştirebilirsin ama acayip iyi aydınlatıyor hiç gerek kalmıyor ledler gibi sararmıyor bir süre sonra sarkmıyor ben çok memnunumMutfağı değiştiriyoruz LED kanalı açıldı içerisine led alıcaz orta yüksek kaliteli bir led lasım 4.5m şekilde beyaz veya gün ışığı ki şekilde de önerirseniz memnum olurum hatta kumandalı bir şekilde 3 4 renk şekilde de olur
slikon kapak gelicek üzerine ztn eğer dızcının attığını alırsam o silikon kaapağı koymam üzerinedızciii'nin attığı güzel duruyor. Fiyatı pahalı geldiyse en basitinden her yerde olan şerit ledlerden alın, 5 metresi 100 - 200 bir şey olması lazım, onları gereken ölçüde kesin ve yapıştırın çok daha ucuza hallolur. Fakat silikon kaplamalı olanlar kadar güzel ışık vermeyebilir. ( Silikon kaplama dediğim, yukarıda atılan işte )
2.5 metre olanı kullanıyorum çok kaliteli telefondan kontrol edilebiliyo ve uygun
buna benzer daha uygun bir şey biliyor musun2.5 metre olanı kullanıyorum çok kaliteli telefondan kontrol edilebiliyo ve uygun
kendi kapağı çok iyi rengi güzel yayıyo. hiç ekstraya gerek yokslikon kapak gelicek üzerine ztn eğer dızcının attığını alırsam o silikon kaapağı koymam üzerine
bildiğim yok hocam bu ışık işi biraz risklislikon kapak gelicek üzerine ztn eğer dızcının attığını alırsam o silikon kaapağı koymam üzerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buna benzer daha uygun bir şey biliyor musun