Neler Yeni

Mutfak için şerit led önerisi

emir2324

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet tok
Bütçe
1000
Herkese merhaba öncelikle birkaç tane sorum var.Ben mutfak tezgahına ışık vurması için dolap altına led döşemek istiyorum.4.5 metre led lazım metreyle ölçtüm.5 metrelik beyaz renk 5000 kelvin,3 çipli ve 3 dirençli olacak şekilde bana led lazım fakat siteleri gezdiğim zaman ya yorumlarda istediğim ürün gelmedi diyenler ya da yeterli ışık vermiyor falan yazıyor.O yüzden size sormak istedim.Bir diğer sorum trafo mevzusu internette araştırdığıma göre 1 metre için 1.2amper gerekiyormuş.Yani benim led döşeyeceğim yer 4 metre olduğuna göre 4x1.2=4.8 ampere denk geliyor yani bana 5 amperlik bir trafo yeterli diye düşünüyorum.12v 5 amper olmak üzere bir trafo lazım fakat yorumlar yine kötü ben anlamadım bir tane düzgün satan bir yer yok mu?Ankastre ocağının oraya led döşemicem onun için dolapların içinden led kablosu yani 0.75mm kablodan da yine 5 metre alıcam.Trafoyu da üste koyucam dolabın içine koyulmasın diyorlar ısınıyormuş çünkü yardımcı olur musunuz link falan atarsanız çok sevinirim.

emir2324

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet tok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şöyle bir mutfağa sahibim yardımcı olabilecek kimse yok mu? o siyahla doldurduğum yerler delik kısımlar oradan 0.75mm kabloları yukardaki çizdiğim prizin yanına kadar çekip trafoyla birleştiricem.Bir de 40 cm lik yer için 40 cm lik led kesip 0.75 lik kabloyla lehim yaptırmam gerekiyor lehim yapacak neresi vardır çok yardıma ihtiyacım var.Fotoda bir yanlışlık var 2.72 metre değil 2.37 olacak orası up up up

Ekler

• dsadsaasda.jpg
    dsadsaasda.jpg
    102.4 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
Top Bottom