MUTLUMU SON. YOKSA......

Jiber

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar Sonunda Düşündüm Taşındım, Aylarca araştırdım ama gerçekten bunaldım ve en sonunda fiyatların sürekli artmasından dolayı Bu Sistemi Gaming. GENTRDEN Sipariş ettim. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..

Ekler

• 2478.webp
    2478.webp
    45.7 KB · Hit: 212
  • 2477.webp
    2477.webp
    44 KB · Hit: 215
Ben piyasayı parçayı bilmem, alınmış alınmıştır hayırlı olsun.

Hayırlı olsun da şu sistemde 300 lira performans ayar ücreti gözüme battı :(

Kardeşim tak çalıştır kafasındayım inan vaktim yok bilmediğimden değil

Arkadaşlar Sonunda Düşündüm Taşındım, Aylarca araştırdım ama gerçekten bunaldım ve en sonunda fiyatların sürekli artmasından dolayı Bu Sistemi Gaming. GENTRDEN Sipariş ettim. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..
son bütçeniz umarım 58 bin değildir

9070xt sistem kovalanır dı 60-64 bin arasına

Kardeşim tak çalıştır kafasındayım inan vaktim yok bilmediğimden değil
Yok onu demedim uyanıklar güya montajı ücretsiz göstermiş performans ayarlarından kesmiş. Hayırlı olsun her türlü kar ettirir. Seneye bu fiyatlar aranacak bir şekilde biraz pahalı da olsa harekete geçebiliyosan geçeceksin. Tekrar hayırlı olsun hocam

Hayırlı olsun hocam.

son bütçeniz umarım 58 bin değildir

Yok onu demedim uyanıklar güya montajı ücretsiz göstermiş performans ayarlarından kesmiş. Hayırlı olsun her türlü kar ettirir. Seneye bu fiyatlar aranacak bir şekilde biraz pahalı da olsa harekete geçebiliyosan geçeceksin. Tekrar hayırlı olsun hocam
Çok teşekkür ederim kardeşim dengeli bir sistem olduğunu düşünüyorum bana yeter BÜTCE olarakta aşırı pahalı değil bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam.
Teşekkür ederim hocam

performans ayarı ne oluyor bilmediğimden soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,699
Üyeler
186,933
Son üye
XFrostvom
Geri