Jiber
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
son bütçeniz umarım 58 bin değildirArkadaşlar Sonunda Düşündüm Taşındım, Aylarca araştırdım ama gerçekten bunaldım ve en sonunda fiyatların sürekli artmasından dolayı Bu Sistemi Gaming. GENTRDEN Sipariş ettim. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..
Yok onu demedim uyanıklar güya montajı ücretsiz göstermiş performans ayarlarından kesmiş. Hayırlı olsun her türlü kar ettirir. Seneye bu fiyatlar aranacak bir şekilde biraz pahalı da olsa harekete geçebiliyosan geçeceksin. Tekrar hayırlı olsun hocamKardeşim tak çalıştır kafasındayım inan vaktim yok bilmediğimden değil
son bütçeniz umarım 58 bin değildir
Çok teşekkür ederim kardeşim dengeli bir sistem olduğunu düşünüyorum bana yeter BÜTCE olarakta aşırı pahalı değil benceYok onu demedim uyanıklar güya montajı ücretsiz göstermiş performans ayarlarından kesmiş. Hayırlı olsun her türlü kar ettirir. Seneye bu fiyatlar aranacak bir şekilde biraz pahalı da olsa harekete geçebiliyosan geçeceksin. Tekrar hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam.
performans ayarı ne oluyor bilmediğimden soruyorumArkadaşlar Sonunda Düşündüm Taşındım, Aylarca araştırdım ama gerçekten bunaldım ve en sonunda fiyatların sürekli artmasından dolayı Bu Sistemi Gaming. GENTRDEN Sipariş ettim. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..