Müzik Hakkında Her şey

yarın gideceğiz babamın arkadaşıyla mağazaya test edeceğiz, mutlaka test edelim test etmeden sıfır da olsa gitar alma dedi, indirimdeymiş bu model belki bu modeli alırım güzelse
Katılıyorum test edin güzelce amfiye bağlasınlar orada deneyin. Oradakilerdende rica edin 2-3 bir şey çalsınlar :D

Katılıyorum test edin güzelce amfiye bağlasınlar orada deneyin. Oradakilerdende rica edin 2-3 bir şey çalsınlar :D
valla babamın arkadaşı varken çalışana gerek yok gibi babamın liseden arkadaşı adam liseden beri çalıyor, yaklaşık bi 30 sene oldu babam liseden mezun olalı

istanbul içi baktım da min 3000den başlıyor 2k civarı için öneriniz var mıdır?
Alabiliyorsanız alın derim çünkü belli başlı amfiler dışında çok iyi amfi bulunmuyor. 2K'ya öneri istiyorsanız o bütçede bilgim yok malesef.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
istanbul içi baktım da min 3000den başlıyor 2k civarı için öneriniz var mıdır?
Marshall MG10, Orange Crush 12 düşünülebilir o bütçede. Alternatif olarak daha sonra büyük amfi alırım, daha kompakt taşımalık bir şey bulunsun derseniz mini amfi olarak Blackstar FLY 3 ya da Orange Crush Mini iyidir. Ben yazları epey bir süreyi şehir dışında geçirdiğimden mini amfi tercih etmiştim. İkinci elde mümkünse amfi için sahibinden video almayı öneririm düzgün çalıştığına dair.

gitarda jak kablosunun kalitesi sesi etkiliyor mu? 200tllik kabloyla 400tllik kablonun arasında ne gibi bir fark olur?

gitarda jak kablosunun kalitesi sesi etkiliyor mu? 200tllik kabloyla 400tllik kablonun arasında ne gibi bir fark olur?
Sesi etkilemez fakat kalitesiz bir kablo ise çabuk bozulabilir, onun dışında sese etki etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,856
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri