Neler Yeni

Öneri Müzik İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Bluetooth kulaklık almak istiyorum fakat bazı sorularım da var.
Bluetooth kulaklıkların ses kalitesi kabloluya oranla daha düşük diye biliyorum. Mesela 200 liralık bir bluetooth kulaklık alsam bunun ses kalitesi nasıl olur? Öyle "ses kalitesi kusursuz olmalı" falan demiyorum ama 20 liralık kablolu kulaklık kalitesi de kesinlikle idare etmez. 150 lira versem memnun kalır mıyım yoksa 200-250 vermek zorunda mıyım? Kısa ömürlü olmamalı tabii ki.
Bir de kulağıma oturmaması ve silikon kulaklığımdaki gibi acıtması ihtimali olur mu?
En fazla 200 liralık önerirseniz mutlu olurum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bluetooth kulaklıkların ses kalitesi kabloluya oranla daha düşük diye biliyorum. Mesela 200 liralık bir bluetooth kulaklık alsam bunun ses kalitesi nasıl olur? Öyle "ses kalitesi kusursuz olmalı" falan demiyorum ama 20 liralık kablolu kulaklık kalitesi de kesinlikle idare etmez. 150 lira versem memnun kalır mıyım yoksa 200-250 vermek zorunda mıyım? Kısa ömürlü olmamalı tabii ki.
Bir de kulağıma oturmaması ve silikon kulaklığımdaki gibi acıtması ihtimali olur mu?
hocam ses standartları neye göre belirlenir bilmiyorum ama cahil kullanıcı olarak bende motorola verve buds 200 var ve hoşuma gitti bilmiyorum ne dersiniz ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Daha 3 dakika oldu yazalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biriktirdiğim harçlık ile alacağım için kulaklıktan memnun kalmazsam koyar bana. Motorolayı pek bilmiyorum.
hocam tizden bastan iyi anlarım diyorsan yanlış bişi demek istemem ama bana turkcell telefon alınca yanında hediye verdi kutu içinden kulaklık çıkmadığı için
kısacası memnunum ben fiyatına göre iyi sanırım şimdi bir iki bişi daha bakarım sizin için o fiyata varmı

@Furquality @Furquality dostum kesinlikle bunu al donanım haber burak şolt incelemiş ve baya beğenmişti sana da öneririm https://www.hepsiburada.com/kz-s1d-...SCzdSsZOUOR-6SiXQ9f7FnTW2QhdRDOcaAlMKEALw_wcB
istersen videosunu izle bi donanım haberin öyle al

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tizden bastan iyi anlarım diyorsan yanlış bişi demek istemem ama bana turkcell telefon alınca yanında hediye verdi kutu içinden kulaklık çıkmadığı için
kısacası memnunum ben fiyatına göre iyi sanırım şimdi bir iki bişi daha bakarım sizin için o fiyata varmı

@Furquality @Furquality dostum kesinlikle bunu al donanım haber burak şolt incelemiş ve baya beğenmişti sana da öneririm https://www.hepsiburada.com/kz-s1d-...SCzdSsZOUOR-6SiXQ9f7FnTW2QhdRDOcaAlMKEALw_wcB

Silikon olduğu için kulağımdan yavaşça kaymaya başlamaz mı? Çünkü şu anki silikon kulaklığım kayıyor bir süre sonra. Bir de airdotsun ses çözünürlüğü daha iyi dedi. Bu kulaklıktan önce hangi kablolu modeli kullanıyordun ve aralarında ne kadar fark var? Benim biraz korktuğum şey 30 liralık kablolu kulaklık performansı vermesi. Bu kulaklığın verdiği performansı bir kablolu kulaklıktan alabilmek için kaç lira gerekir mesela? Sanırım bir tek bu şekilde içim rahat edebilir almak için :)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Silikon olduğu için kulağımdan yavaşça kaymaya başlamaz mı? Çünkü şu anki silikon kulaklığım kayıyor bir süre sonra. Bir de airdotsun ses çözünürlüğü daha iyi dedi. Kısaca şunu sorayım. Bu kulaklıktan önce hangi kablolu modeli kullanıyordun ve aralarında ne kadar fark var? Benim tek korkum 30 liralık kablolu performansı vermesi.
hocam dedim ya benimki cahil işi diye hep iphone un içinden çıkan kabloluyu kullanırdım sonra bu geldi ve hoşuma gitti yani öyle kayar mı kaymaz mı bunlar kulaktan kulağa değişen şeyler benim verve 200 kulağımı genişleteck bile yakında büyük geldi ve acıttı başta ama alıştım şimdi sende nasıl olur durum bilemem

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
valla usta tam senin bütçe değil ama ses kalitesi harika.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
hocam dedim ya benimki cahil işi diye hep iphone un içinden çıkan kabloluyu kullanırdım sonra bu geldi ve hoşuma gitti yani öyle kayar mı kaymaz mı bunlar kulaktan kulağa değişen şeyler benim verve 200 kulağımı genişleteck bile yakında büyük geldi ve acıttı başta ama alıştım şimdi sende nasıl olur durum bilemem
Bundan aldığın ses kalitesi performansı için kabloluda karşılaştırma yapamaz
valla usta tam senin bütçe değil ama ses kalitesi harika.

Pardon belirtmemişim kulak içi alacağım.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337