Neler Yeni

Öneri Müzik odaklı kulaklık tavsiyesi

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Bütçe
2500
Merhabalar önceliğim müzik dinlemek. Sesler berrak karışmadan gelsin ve ses seviyesi biraz yüksek olsun istiyorum. Bass önceliğim değil.
Kablosuz olursa daha iyi olur ancak ses kalitesi çok yükseliyorsa kabloluda olur. Mikrofon ve oyun performansı çok önemli değil. Tek beklentim uzun ömürlü ve gerçekten iyi bir ses veren kafa üstü bir kulaklık. Bütçe maksimum 2500.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arctis prime ses kartı olunca oldukça iyiymiş ancak ses kartım yok. Bende hyperx cloud alpha ile arctis nova 3 arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Oyun kulaklıklarını es geç müzik dinlemek istiyorsan, Truthear hexa muhtemelen senin için en iyi seçeneklerden eğer daha uygun bişey ararsan Truthear Hola ve Tangzu waner var.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun kulaklıklarını es geç müzik dinlemek istiyorsan, Truthear hexa muhtemelen senin için en iyi seçeneklerden eğer daha uygun bişey ararsan Truthear Hola ve Tangzu waner var.
Kulaküstü öneriniz var mı? Kulakiçi beni rahatsız ediyor.

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Merhabalar önceliğim müzik dinlemek. Sesler berrak karışmadan gelsin ve ses seviyesi biraz yüksek olsun istiyorum. Bass önceliğim değil.
Kablosuz olursa daha iyi olur ancak ses kalitesi çok yükseliyorsa kabloluda olur. Mikrofon ve oyun performansı çok önemli değil. Tek beklentim uzun ömürlü ve gerçekten iyi bir ses veren kafa üstü bir kulaklık. Bütçe maksimum 2500.
Sadece müzik odaklı alacaksan stüdyo kulaklığı almanı öneririm.

serwintes

80+ Gold
kulak üstü q30 1.8kydı bugün galiba
kulak içi ben kendime liberty air 2 pro aldım memnunum güzel kulaklık
freebuds 5i yi öneriyorlar ona da bakabilirsin
3 tane anker ürün kullandım hiçbirinde problem yaşamadım anker güzel marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye