Türk MWE modelleri 240V lar kadar ”iyi” değil, ben de MWE kullanıyorum hiç sıkıntısını görmedim. Ama gerçek bu diye düşünüyorum, 240V modeli olsaydı Corsair pabucunu yalardı. Ama eğer güvenliğinden eminseniz CS alabilirsiniz gibi.Sizce hangisi Cooler Master ucuz ve iyi gibime geldi
MWE Alırdım 80+ı için, ama rm de çok iyi.Sizce hangisi Cooler Master ucuz ve iyi gibime geldi
Corsair de 80+ yalnızMWE Alırdım 80+ı için, ama rm de çok iyi.
gold verimlilikten dolayı hocam, yine de ikisi de iyi yani hanigisini seçsen üzme ihtimali yok.Corsair de 80+ yalnız
Ikisi de Gold ama Corsair daha iyi. MWE normal Tier B iken Corsair üst seviye Tier Agold verimlilikten dolayı hocam, yine de ikisi de iyi yani hanigisini seçsen üzme ihtimali yok.
corsair goldsa direk atlasınIkisi de Gold ama Corsair daha iyi. MWE normal Tier B iken Corsair üst seviye Tier A
corsair goldsa direk atlasın
corsair zaten iyi de farklı sertifikalı modelleri vardı yazmayınca hangisi bilemedim :/
80+ yazanlar var satıcılar arasında kendi sitesine bakmadım.RM Series™ RM750 — 750 Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU
CORSAIR RM Series fully modular power supplies deliver consistent 80 PLUS Gold efficient power to your PC, with virtually silent operation.www.corsair.com
Buraya gir başlıkta Gold certified yazıyor farkettiysen.
MWE Gold zaten sıfır almak için kötü bir seçenek aynı fiyata onu ezen PSU lar var. Mesela indirimden Corsair RM750 veya Thermaltake Toughpower GF1
@Furkan AslanSizce hangisi Cooler Master ucuz ve iyi gibime geldi
Oda doğruEvet, farkları pek yok ama corsair daha kaliteli ve daha büyük fana sahip corsair 135mm, cooler master 120mm fan kullanıyor, ben olsam corsair alırdım ama bu boyut olarak sorun yaşar mısın bilmiyorum kasana uyum sağlayıp sağlamayacağını.