doğru 3 4 derece farkeder en fazlaArkadaşlar herkese merhaba iyi günler, MX-4 Termal macun aldım normalde MX-6 almayı düşünüyodum indirimde 20 GR MX-4 gördüm direk satın aldımMX-6 ile aralarında 1-2 derece fark var diyolar doğru mu ?
MX-6 neymiş öyle videolarını izledim de MX-4 çok rahat sürülüyor her yere MX-6 olduğu yerde yapışıyor kalıyo çok sert bi macundoğru 3 4 derece farkeder en fazla
aslında mx6 biraz daha cıvıkMX-6 neymiş öyle videolarını izledim de MX-4 çok rahat sürülüyor her yere MX-6 olduğu yerde yapışıyor kalıyo çok sert bi macun
Yanlışınız var hocam MX-6 cıvık olsa yayılırdı videolarda filan gördüğüm kadarıyla MX-4 aşırı rahat sürülürken MX-6 sert olduğu için biraz zorlamak gerekiyoraslında mx6 biraz daha cıvık
çok iyi yaptın evet aralarında 4-5 derece oynuyor.Arkadaşlar herkese merhaba iyi günler, MX-4 Termal macun aldım normalde MX-6 almayı düşünüyodum indirimde 20 GR MX-4 gördüm direk satın aldımMX-6 ile aralarında 1-2 derece fark var diyolar doğru mu ?
mx6 nın güzel olma sebebi o işte pump out yapmıyor GPU ve ps5 için uygun.Yanlışınız var hocam MX-6 cıvık olsa yayılırdı videolarda filan gördüğüm kadarıyla MX-4 aşırı rahat sürülürken MX-6 sert olduğu için biraz zorlamak gerekiyor![]()
laptoplarda pumpout yapıyor mx6 cıvıklığı yüzünden diye biliyorum hocamYanlışınız var hocam MX-6 cıvık olsa yayılırdı videolarda filan gördüğüm kadarıyla MX-4 aşırı rahat sürülürken MX-6 sert olduğu için biraz zorlamak gerekiyor![]()
Çok pahalı hocam bide 1GR 530 TL filan şuan olduğu için mantıksız buldum 20GR MX-4 aldım direkMx6 baya katı bu arada. Kullandım. Ama 20 gr almaktansa 1 gr thermal Grizzly alsaydınız daha iyidi sanki
İşlemci için önerilmiyor mu hocam yoksa GPU ve PS5 için daha mı iyiçok iyi yaptın evet aralarında 4-5 derece oynuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mx6 nın güzel olma sebebi o işte pump out yapmıyor GPU ve ps5 için uygun.
Hahahaha teşekkür ederim hocamNeyse yine bişey olmaz. Ômür boyu kullanırsın artık. Ekmeğe sürer sürer yersin hocam
Niye o kadar kıvamlı yaptılarsa güzelim MX-6 Macununu gereksiz olmuş o kadar sert kıvam.Evet mx6 daha kıvamlı.