MX-4 Termal macun aldım

sezo33

80+
Reaksiyon skoru
141
Arkadaşlar herkese merhaba iyi günler, MX-4 Termal macun aldım normalde MX-6 almayı düşünüyodum indirimde 20 GR MX-4 gördüm direk satın aldım :D MX-6 ile aralarında 1-2 derece fark var diyolar doğru mu ?

Arkadaşlar herkese merhaba iyi günler, MX-4 Termal macun aldım normalde MX-6 almayı düşünüyodum indirimde 20 GR MX-4 gördüm direk satın aldım :D MX-6 ile aralarında 1-2 derece fark var diyolar doğru mu ?
doğru 3 4 derece farkeder en fazla

MX-6 neymiş öyle videolarını izledim de MX-4 çok rahat sürülüyor her yere MX-6 olduğu yerde yapışıyor kalıyo çok sert bi macun
aslında mx6 biraz daha cıvık

aslında mx6 biraz daha cıvık
Yanlışınız var hocam MX-6 cıvık olsa yayılırdı videolarda filan gördüğüm kadarıyla MX-4 aşırı rahat sürülürken MX-6 sert olduğu için biraz zorlamak gerekiyor :D

çok iyi yaptın evet aralarında 4-5 derece oynuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışınız var hocam MX-6 cıvık olsa yayılırdı videolarda filan gördüğüm kadarıyla MX-4 aşırı rahat sürülürken MX-6 sert olduğu için biraz zorlamak gerekiyor :D
mx6 nın güzel olma sebebi o işte pump out yapmıyor GPU ve ps5 için uygun.

Mx6 baya katı bu arada. Kullandım. Ama 20 gr almaktansa 1 gr thermal Grizzly alsaydınız daha iyidi sanki

laptoplarda pumpout yapıyor mx6 cıvıklığı yüzünden diye biliyorum hocam

Mx6 baya katı bu arada. Kullandım. Ama 20 gr almaktansa 1 gr thermal Grizzly alsaydınız daha iyidi sanki
Çok pahalı hocam bide 1GR 530 TL filan şuan olduğu için mantıksız buldum 20GR MX-4 aldım direk

çok iyi yaptın evet aralarında 4-5 derece oynuyor.

mx6 nın güzel olma sebebi o işte pump out yapmıyor GPU ve ps5 için uygun.
İşlemci için önerilmiyor mu hocam yoksa GPU ve PS5 için daha mı iyi

Neyse yine bişey olmaz. Ômür boyu kullanırsın artık. Ekmeğe sürer sürer yersin hocam

Geri