- Reaksiyon skoru
- 999
Zamaninda MX4 kullandim memnun kalmadim ve sakin 4gr veya 8gr gibi bir macun alipta hata yapmayin, sonucta bunlari bocalayarak surmuyoruz ben zamaninda Hem Corsair XT50 hemde MX4'u oyle almistim, artik nerde sorun oldu bilmiyorum ama civiklastilar iyice ve sanki yag ile suyu karistirirsin ya oyle bir hal aldi once acik renkli bir sivi cikiyor sonra termal macun geliyordu tupten siviymis gibi he bunu karistirarak duzeltebilirsin ama gerek yok zaten yilda 1 degistiriyorsun 1gr al yeterli olur, ben 1gr aliyorum hem islemci hem de ekran kartina yetiyor. R5 7500F + RX 6600 sonra demeyin nasil yetiyor GPU cipi 5090 kadar buyuk degil sonucta.Thermal Grizzy Kyronaut Extreme, ozellikle gpu icin epey iyi cunku viskozitesi yuksek, cok akiskan ve sivi halinde degil pump out etkisinide diger macunlara gore iyi kontrol ediyor ve isi aktarimi da epey yuksek, ben bunu kullaniyorum hem islemci hem de ekran kartimda epey memnunum, laptopta da kullaniyorum cidden is yapiyor. Ama teknobiyotikten aliyordum ben artik thermal grizzy satmiyorlar neden anlamadim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thermal grizzy nereden orijinal bulursun bilmiyorum dedigim gibi teknobiyotik artik satmiyor ama baska satan sitelere bakabilirsin bilindik.Cpu için istiyorum hocam ben sence hangisini almalıyım noctuha mı yoksa thermal mı ?
Hatta Kyronaut Extreme bitti, suan Aeronaut var onda da sadece bir tanesine yeticek kadar var 1gr almistim bitirmeden extreme alinca aeronaut kaldi bir tanesine surecek kadar
Sonucunda sogutman ve islemcine gore de degisiklik gosterebilir ne alirsan al belli bir oranda aynilar ama maksimum sicakligi etkiledigi gibi kullanim suresinide etkiliyor ve Extreme 2 sene oldu tam ekran kartinda, degistirmedim hala sicakliklar ayni mesela, baska macun olsa guvenmem her sene yazan once degistirirdim.