Noctuha h2 mi daha iyidir yoksa h1 modeli mi hocam ?
2 si nerdeyse aynı özelliklere sahip.Noctuha h2 mi daha iyidir yoksa h1 modeli mi hocam ?
görende 10 yıldır forumda 50 bin mesajı var bide diyor kafasına vura vura ögrettik yürüyen komediBilinen markaların en kötüsü ile en iyisi arasında 2-3 derece fark var zaten. MX-6 4 ya da 8gr alın ömür boyu kullanın. Bu farklıyım çabalarını bırakın artık. Forumun kafasına vura vura öğretemedik. Piyasadaki en F/P ürün MX6 alın geçin.
Alıntıyı görüntüle
H2’nin yoğunluğu daha iyi.
Thermal Grizzy Kyronaut Extreme, ozellikle gpu icin epey iyi cunku viskozitesi yuksek, cok akiskan ve sivi halinde degil pump out etkisinide diger macunlara gore iyi kontrol ediyor ve isi aktarimi da epey yuksek, ben bunu kullaniyorum hem islemci hem de ekran kartimda epey memnunum, laptopta da kullaniyorum cidden is yapiyor. Ama teknobiyotikten aliyordum ben artik thermal grizzy satmiyorlar neden anlamadim.
Cpu için istiyorum hocam ben sence hangisini almalıyım noctuha mı yoksa thermal mı ?Thermal Grizzy Kyronaut Extreme, ozellikle gpu icin epey iyi cunku viskozitesi yuksek, cok akiskan ve sivi halinde degil pump out etkisinide diger macunlara gore iyi kontrol ediyor ve isi aktarimi da epey yuksek, ben bunu kullaniyorum hem islemci hem de ekran kartimda epey memnunum, laptopta da kullaniyorum cidden is yapiyor. Ama teknobiyotikten aliyordum ben artik thermal grizzy satmiyorlar neden anlamadim.