Çözüldü✓ MX-6 termal macunundan daha iyi termal macun önerisi

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,032
Arkadaşlar MX-6 kullandım uzun aylardır fakat 1 kere mx-6 dan daha iyi termal macun kullanmak istiyorum harbiden önericeğiniz çok iyi termal macun var mı ?
İşlemcim 9800X3D

Ekran Resmi 2025-07-26 13.13.29.webp
1753521050473.webp

Son düzenleme:
Bilinen markaların en kötüsü ile en iyisi arasında 2-3 derece fark var zaten. MX-6 4 ya da 8gr alın ömür boyu kullanın. Bu farklıyım çabalarını bırakın artık. Forumun kafasına vura vura öğretemedik. Piyasadaki en F/P ürün MX6 alın geçin.

thermaltake grizzly konut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilinen markaların en kötüsü ile en iyisi arasında 2-3 derece fark var zaten. MX-6 4 ya da 8gr alın ömür boyu kullanın. Bu farklıyım çabalarını bırakın artık. Forumun kafasına vura vura öğretemedik. Piyasadaki en F/P ürün MX6 alın geçin.
görende 10 yıldır forumda 50 bin mesajı var bide diyor kafasına vura vura ögrettik yürüyen komedi

Thermal Grizzy Kyronaut Extreme, ozellikle gpu icin epey iyi cunku viskozitesi yuksek, cok akiskan ve sivi halinde degil pump out etkisinide diger macunlara gore iyi kontrol ediyor ve isi aktarimi da epey yuksek, ben bunu kullaniyorum hem islemci hem de ekran kartimda epey memnunum, laptopta da kullaniyorum cidden is yapiyor. Ama teknobiyotikten aliyordum ben artik thermal grizzy satmiyorlar neden anlamadim.

Video için tekrardan @Trifact kankama teşekkürler o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermal Grizzy Kyronaut Extreme, ozellikle gpu icin epey iyi cunku viskozitesi yuksek, cok akiskan ve sivi halinde degil pump out etkisinide diger macunlara gore iyi kontrol ediyor ve isi aktarimi da epey yuksek, ben bunu kullaniyorum hem islemci hem de ekran kartimda epey memnunum, laptopta da kullaniyorum cidden is yapiyor. Ama teknobiyotikten aliyordum ben artik thermal grizzy satmiyorlar neden anlamadim.

Pahalı ve çoğu çakma

Cpu için istiyorum hocam ben sence hangisini almalıyım noctuha mı yoksa thermal mı ?

Geri