mx150 internetteki gibi değil

Reaksiyon skoru
2
Yaklaşık 2 yıldır bende olan laptopumun içinde mx150 ekran kartı mevcut. Mx150'nin 2 versiyonu var 10w ve 25w olarak bilenler vardır. Elimdeki 25w ve daha hızlı olan versiyon olsa da internette bulunan testlerdeki sistemler daha düşük olmasına rağmen benzer değerleri hiçbir zaman yakalayamadım.
Örneğin Test sistemi: i5 8265U, mx150 10W, 8ram, 1tb hdd
Kullandığım sistem: i7 8550u, mx150 25W, 8ram, 1tb hdd
Detaylı incelemeler yapan birsürü kanal var mx150 ile ilgili hatta bir tanesini bırakayım şuraya. https://www.youtube.com/channel/UC2vph5M5BoIvBsdBvw1j0UA
Açıkçası bilgisayarım daha güçlü olsa bile bu değerleri vereceğine inanmıyorum ben. Öylesine soğuttu ki kendinden, ram ve ssd almıştım takmadım bile siz düşünün.
Sitesinde mx150'nin nvidia boost desteklediğini gördüm. Nasıl aktifleştirebilirim? Veya başka önerisi olan varsa lütfen yazsın. Teşekkürler.

Yaklaşık 2 yıldır bende olan laptopumun içinde mx150 ekran kartı mevcut. Mx150'nin 2 versiyonu var 10w ve 25w olarak bilenler vardır. Elimdeki 25w ve daha hızlı olan versiyon olsa da internette bulunan testlerdeki sistemler daha düşük olmasına rağmen benzer değerleri hiçbir zaman yakalayamadım.
Örneğin Test sistemi: i5 8265U, mx150 10W, 8ram, 1tb hdd
Kullandığım sistem: i7 8550u, mx150 25W, 8ram, 1tb hdd
Detaylı incelemeler yapan birsürü kanal var mx150 ile ilgili hatta bir tanesini bırakayım şuraya. https://www.youtube.com/channel/UC2vph5M5BoIvBsdBvw1j0UA
Açıkçası bilgisayarım daha güçlü olsa bile bu değerleri vereceğine inanmıyorum ben. Öylesine soğuttu ki kendinden, ram ve ssd almıştım takmadım bile siz düşünün.
Sitesinde mx150'nin nvidia boost desteklediğini gördüm. Nasıl aktifleştirebilirim? Veya başka önerisi olan varsa lütfen yazsın. Teşekkürler.
Ekran kartinjn ayarlarini tam yaptinmi

Güç ayarlarini fln yapman gerek sanirim güç tasarrufunda laptop
Güç tasarrufunda değil hatta kendi güç kontrol paneli var oradan kontrollü kullanıyorum. Anladığım kadarıyla yapmam gereken nvidia ayarlardan bişeyleri değiştirmek ve boost driver yüklemek olacak.

Güç tasarrufunda değil hatta kendi güç kontrol paneli var oradan kontrollü kullanıyorum. Anladığım kadarıyla yapmam gereken nvidia ayarlardan bişeyleri değiştirmek ve boost driver yüklemek olacak.
Nvdia ayarlarindan 3 d ayarlara gel performansa çek sonra orda ikinci bi ayar yeri var programlarin ayarlari ordanda yuksek performans yapman gerek

Dostum ben geforce experience yi silmeni öneririm .Benim sistemimde de gtx 1060 var,Geforce experienceyi indirince pc sapıtıyor .Sil ve sadece nvdia ayarlarından giriceğin uygulamaya yüksek performanslı nvdia işlemciyi seç ,3d ayarlarıyla falan oynamana gerek yok .Maximum fpsini verir sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,145
Üyeler
197,625
Son üye
qlpxr
Geri