🔥N Kolay ile 1750 TL kazan

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hepsipay e iade ederseniz dediğiniz şey olmaz eğer sadece karta iade etme seçeneği varsa seçmeyin.
hocam ben ulasım uygulamasına kayıt oldugumuz zaman 750 tl nkolaya mı yatıyor yoksa ulasım uygulamasında kı karta mı ben bır de akulasıma uye oldum nkolay uyelıgım var dı 750 tl alabılıyor muyum

nkolay üyeligim var, ilk siparişe 1000tl ve %50 iade kampanyalarından faydalandım
bundan yararlanamam degil mi ?
göremedim bannerda da
1764593909027.webp

1764593921075.webp

Hepsipay e iade ederseniz dediğiniz şey olmaz eğer sadece karta iade etme seçeneği varsa seçmeyin.
nkolay uyelıgı olmayan hesap ile akulasıma uye olmayı denıyorum ama hata verıyor sıstemımızde kı telefon numarası ıle uyusmamakta dıye

Öncelikle Akulas Ulaşım uygulamasını indirip kayıt oluyorsunuz.
Ardından N Kolay uygulamasını indirip görüntülü görüşme ile müşteri oluyorsunuz (kurye seçeneği yok).

✔️ Akulas’a kayıt olduğunuz için 3 gün içinde hesabınıza 750 TL yatıyor.
✔️ Sonra N Kolay sanal kartınıza 1.000 TL yüklüyorsunuz ve bununla 1.000 TL’lik harcama yapıyorsunuz.
✔️ Harcama tamamlandıktan sonra 1.000 TL iade olarak geri yatıyor.

En sorunsuz iade alınan site: Hepsiburada

Trendyol vb. sitelerde hata çıkabiliyor. Sorun yaşamamak için alışverişi Hepsiburada üzerinden yapmanızı öneririm.
Sipariş iadesi yapılırken iade yöntemini Hepsipay olarak seçerseniz,
  • Hem kampanyadan gelen 1.000 TL iadesini alıyorsunuz
  • Hem de Hepsipay hesabınıza +1.000 TL ücretsiz bakiye geliyor.
    Bu bakiyeyi istediğiniz sitede kullanabilirsiniz.

Davet Kodu ile Ek 200 TL
Eğer 24 yaş üstü birini davet ederseniz +200 TL ekstra veriyor.
Davet kodumla üye olmak isteyen 24 yaş ve üzeri kişiler bana özelden yazabilir.
bu akulas uygulamasına kayıt oldum. 750 tl nkolayamı yatacak. birde buradaki sanal kart n kolay olarakmo geçiyor

Seçenek sunmadı hocam. Direkt karta iade etti. Arada böyle aptalca bir şey yapıyor. Yine yaptığı ana denk geldi. Boşa gitti bin TL. Kaçırmış oldum yani.

Seçenek sunmadı hocam. Direkt karta iade etti. Arada böyle aptalca bir şey yapıyor. Yine yaptığı ana denk geldi. Boşa gitti bin TL. Kaçırmış oldum yani.
Bende benzer bişey yaşadım sadece kart a aktar yazıyordu şuan yapınca hepsipay e aktar yazıyo.

Benim nkolay sanal kartım yoktıu yani yanlışlıkla iptal etmiştim ayda 1 tane tek açabiliyordum bu ulaşım uygulamasını indirdim sanal kart oluştu ahahah bununla şimdi o 1000 TL kampanyasını yapacağım

iade için gelmesini mi beklicez yoksa iptal mi edcez

hocam ben ulasım uygulamasına kayıt oldugumuz zaman 750 tl nkolaya mı yatıyor yoksa ulasım uygulamasında kı karta mı ben bır de akulasıma uye oldum nkolay uyelıgım var dı 750 tl alabılıyor muyum
Kampanya akulasta üyeliği olup n kolaya üye olanlar için geçerli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade için gelmesini mi beklicez yoksa iptal mi edcez
Hepsipay e yatma seçeneği varsa direk hepsipay e yatirip iptal et ama karta yayacaksa iptal etme hakkın yanar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,303
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri