❌İndirim Bitti! N11 300'e 100 TL İndirim Kupunu

Tabi söylerim; bu forumda da örneği olduğu gibi tek bir başlıkta olabilir.

Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu
Senin anlamak istemediğin konu şu: Kuponlar çabucak tükeniyor ve güncel bir kupon olduğunu bildirmek gerekiyor.
Konu açılmasa kim nereden nasıl haberi olacak eğer senin gibi n11'i uzun saatler takip etmezse?
Millet hızlıca bir şeyler alabilsin yetişebilsin diye uğraşıyoruz senin söylediğine bak bir de.

Bu ne saçma bir taktik hocam, amaç 300 e 100 ü almak 2000 e 250 yi aldıktan sonra ne olacak? 1 tane kupon hakkınız var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevgililer gününe özel %20 veriyor, sonrasında tekrar %10 a döner diye düşünüyorum
yüzde 20 var mı

Senin anlamak istemediğin konu şu: Kuponlar çabucak tükeniyor ve güncel bir kupon olduğunu bildirmek gerekiyor.
Konu açılmasa kim nereden nasıl haberi olacak eğer senin gibi n11'i uzun saatler takip etmezse?
Millet hızlıca bir şeyler alabilsin yetişebilsin diye uğraşıyoruz senin söylediğine bak bir de.
Kardeşim sen önce uslubunu düzelt. Sonra bana akıl vermeye çalışırsın.

23:00da kod verecek git ona konu aç sen :

1707937336956.png

Üslubum gayet yerinde. Beğenmiyorsan bakmazsın konuya olur biter. Ne diye kasıyorsun bu kadar??
Aynen doğru bir şey söyledin sonunda, seni engeldim gitti.

Bu kupon olayı öyle saçma ve adaletsiz ki.
Aylık alışveriş yapanı belirlersin, kuponu hesaba tanımlarsınız olur biter. Millet oturup işsiz gibi kupon mu kovalayacak, şansa ürün alırken gören olursa gerçek ihtiyacı olan alıyor.
Harici durumlarda genelde pusu da bekleyen çakallar tüketiyor kuponu

2000 TL alt limitli 250 tl kuponum var psu alacaktım ama kullanamıyorum çok saçma.

Bulaşık tableti mantıklı. Ama boykot olayını devam ettirmeye çalışıyoruz biz. Ne yazık ki bulaşık tableti yok adam akıllı boykot listesi dışında. Bulan önersin bir adet
Tampa aldık biz ilk defa hem fiyatı çok iyi 140-150 bandında 50 tableti. Hem de gayet iyi yıkamada başarılı bu fiyata hiç yıkamaz o saf su daha iyi diyebilirsiniz ama kullanınca anlarsınız biz memnun kaldık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri