Beyler 2*8 3200 MHz kingston ramlerim var 2 tane daha aynısından buldum alınır mı sizce
Satıcı bu
Satıcı bu
Magzaya sor kismindan mı yazayımSatıcıdan daha önce samsung g3 almıştım fatura sen istemedikçe kesmiyorlar fatura belirt onun dışında bir problemi yok
Satıcıdan daha önce samsung g3 almıştım fatura sen istemedikçe kesmiyorlar fatura belirt onun dışında bir problemi yok
Öyle bir şey yok ki, her zaman fatura kesiyorlar zaten, belki faturayı yazdırıp kargo ile göndermiyorlardır ama her türlü e-faturası oluyor, siparişlerim kısmından faturayı gör'e tıklayarak bakılabiliyor.Magzaya sor kismindan mı yazayım
N11 De satış yapan bi firmada çalışıyorum knk satıcı isterse fatura kesmiyor kesse bile e arşiv den silebiliyor sen özellikle diceksin ki faturamı paketin içine de koyun yoksa e arşiv den silinince fatura siliniyor.Öyle bir şey yok ki, her zaman fatura kesiyorlar zaten, belki faturayı yazdırıp kargo ile göndermiyorlardır ama her türlü e-faturası oluyor, siparişlerim kısmından faturayı gör'e tıklayarak bakılabiliyor.
Tamam kanka diyeyim gondermezse gene yaN11 De satış yapan bi firmada çalışıyorum knk satıcı isterse fatura kesmiyor kesse bile e arşiv den silebiliyor sen özellikle diceksin ki faturamı paketin içine de koyun yoksa e arşiv den silinince fatura siliniyor.
Bu resmini attığım bölgeye atması lazım manuel şekilde atmadan da gönderebiliyorlar bazen.
Alıntıyı görüntüle
Şöyle kargo çıkarken illaki sistem de fatura olmak zorunda sipariş onaylandığını gördüğün anda faturayı indir çıkart göndermese bile sende olur.Tamam kanka diyeyim gondermezse gene ya
İlk defa görüyorum böyle bir şeyi, o kadar alışveriş yaptım, hepsinde e fatura kesin vardı.N11 De satış yapan bi firmada çalışıyorum knk satıcı isterse fatura kesmiyor kesse bile e arşiv den silebiliyor sen özellikle diceksin ki faturamı paketin içine de koyun yoksa e arşiv den silinince fatura siliniyor.
Bu resmini attığım bölgeye atması lazım manuel şekilde atmadan da gönderebiliyorlar bazen.
Alıntıyı görüntüle
Ben de böyle biliyordum, faturasız iş yapamıyorlar e ticarette, bu yüzden kesinlikle fatura kesmeleri lazım.Şöyle kargo çıkarken illaki sistem de fatura olmak zorunda sipariş onaylandığını gördüğün anda faturayı indir çıkart göndermese bile sende olur.
Fatura koymadan barkod basamıyor çünkü onun dışında eğer ki ordaki fatura da sahte ise ürünü alma geri yolla direk yada fatura kestir.
Knk her şeyin var bi bit yeniği olur olmaz bilemezsin yine de sen işini garantiye almış olursun. Misal biz bazı ürünleri gayriresmi aldığımız için fatura kesmiyoruz. Fatura nüsası yolluyoruz millet fatura sanıyor o tarz bir şeye gelebilirsin dikkat et. Bizim türk milleti kdv den kaçmak için her şeyi yaparlar.İlk defa görüyorum böyle bir şeyi, o kadar alışveriş yaptım, hepsinde e fatura kesin vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de böyle biliyordum, faturasız iş yapamıyorlar e ticarette, bu yüzden kesinlikle fatura kesmeleri lazım.
Haklısınız.Knk her şeyin var bi bit yeniği olur olmaz bilemezsin yine de sen işini garantiye almış olursun. Misal biz bazı ürünleri gayriresmi aldığımız için fatura kesmiyoruz. Fatura nüsası yolluyoruz millet fatura sanıyor o tarz bir şeye gelebilirsin dikkat et. Bizim türk milleti kdv den kaçmak için her şeyi yaparlar.
bunun acısını bügün çektim bloody g570 kulaklık aldım 1.5 sene önce garantiye gönderdim adam beni aradı bunun içinde fatura yok bişey yapamayız diye İnce hesap yollamıştı ürünü bana geçenlerde sinir etim nereye yoluyoruz diye (iyiki yapmışım) fatura yok garantı dışı ne kadar giricek bakalım telefon beklıyozN11 De satış yapan bi firmada çalışıyorum knk satıcı isterse fatura kesmiyor kesse bile e arşiv den silebiliyor sen özellikle diceksin ki faturamı paketin içine de koyun yoksa e arşiv den silinince fatura siliniyor.
Alıntıyı görüntüle
Knk her şeyin var bi bit yeniği olur olmaz bilemezsin yine de sen işini garantiye almış olursun. Misal biz bazı ürünleri gayriresmi aldığımız için fatura kesmiyoruz. Fatura nüsası yolluyoruz millet fatura sanıyor o tarz bir şeye gelebilirsin dikkat et. Bizim türk milleti kdv den kaçmak için her şeyi yaparlar.
Kral ne yapayım sence kontrol etsin miKnk her şeyin var bi bit yeniği olur olmaz bilemezsin yine de sen işini garantiye almış olursun. Misal biz bazı ürünleri gayriresmi aldığımız için fatura kesmiyoruz. Fatura nüsası yolluyoruz millet fatura sanıyor o tarz bir şeye gelebilirsin dikkat et. Bizim türk milleti kdv den kaçmak için her şeyi yaparlar.
KralŞöyle kargo çıkarken illaki sistem de fatura olmak zorunda sipariş onaylandığını gördüğün anda faturayı indir çıkart göndermese bile sende olur.
Fatura koymadan barkod basamıyor çünkü onun dışında eğer ki ordaki fatura da sahte ise ürünü alma geri yolla direk yada fatura kestir.