Neler Yeni

n11 den satın aldığım monitörü iade etme şansım var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
elimdeki monitör bu

gsyns var dıye almıstım ama monitör açık renklerde aşırı yağlı mı desem pikselleşiyo mu desem bılemedim baya rahatsız edici bir durum bu monitörü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çizik falan yok tertemız kutusu da duruyor iade etme şansım var mı ? Komşumuzun kredi kartıyla almıştım bu iş adama sıkıntı çıkarır mı başını ağrıtır mı ben mınitörü 1400 TL'ye almıştım şuan bana iadede ödenecek ücret şu anki yeni ücret mi yoksa aldığım parayı mı verırler cevaplarsanız sevınırım

şu monitörü almayı düşünüyorum
ips panelde böyle şeylerle karşılaşılmıyomuş sanırım ve byaa önerilen bir monitör kendısı bu forumda
iade işi ortalama kaç gün sürer para kaç günde karta yatar bilginiz varsa bana ulaşın lütfen cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
elimdeki monitör bu

gsyns var dıye almıstım ama monitör açık renklerde aşırı yağlı mı desem pikselleşiyo mu desem bılemedim baya rahatsız edici bir durum bu monitörü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çizik falan yok tertemız kutusu da duruyor iade etme şansım var mı ? Komşumuzun kredi kartıyla almıştım bu iş adama sıkıntı çıkarır mı başını ağrıtır mı ben mınitörü 1400 TL'ye almıştım şuan bana iadede ödenecek ücret şu anki yeni ücret mi yoksa aldığım parayı mı verırler cevaplarsanız sevınırım

şu monitörü almayı düşünüyorum ips panelde bçyle şeylerle karşılaşılmıyomuş sanırım ve byaa önerilen bir monitör kendısı bu forumda
iade işi ortalama kaç gün sürer para kaç günde karta yatar bilginiz varsa bana ulaşın lütfen cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
3 ay olmuş iade alacaklarını sanmam

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
elimdeki monitör bu

şu monitörü almayı düşünüyorum ips panelde bçyle şeylerle karşılaşılmıyomuş sanırım ve byaa önerilen bir monitör kendısı bu forumda
Tabii aldığınız parayı vericekler neden üstüne para versinler.
^3 aydır kullandığınız monitörü iade edemezsiniz zaten.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mağdan gidip gözle görerek aldıgınız ürünlerin değişim hakkı olmaz
İnternet ortamından aldıgınız ürünü sorun olmasa dahi 14gün içersinde değişim yaparsınız.
14 günü geçmiş tüm ürünler servis garanti onaylı şekilde değişim yapılır bunun içinde üründe arıza olması gerekir.
GEÇMİŞ OLSUN.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
elimde mi kalacak yani bir de yani normal mi bu yağlı gibi gözükme ilk kez böyle bir monitör alma deneyımım olmustu da
Anlamadığım şey 3 aydır neden iade etmediniz beklediniz ? 15.gün felan olsa bile belki alırlar derdik 3 ay olmuş 3 ay.ÜRünün yağlı dediğiniz sorunu bir sorunsa eğer garantiye arayıp bildirin en kötü garantiye yollayın,tabii sorunsa bu dediğiniz durum.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
o zaman internet yoktu ve bilgisayarı açıp da bakmamıştım iyice peki şu soruma da cevap verir misiniz normal mi acaba
Normal değil ama fotoğraf atarmısın sorun hakkında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki garanti ürün değişimi yapabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Normal değil ama fotoğraf atarmısın sorun hakkında

Belki garanti ürün değişimi yapabilir
atayım hocam
IMG_20201110_173745.jpg

pek belli olmuyor ama yani 2. elden falan 1200e gitmez mi daha tertemiz monitör ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer
Top Bottom