4 gün. Dile kolay 4 D Ö R Tİncehesaptan yaptım küçük bir not koydum iade kabulleri ne kadar sürdü
4 gün. Dile kolay 4 D Ö R Tİncehesaptan yaptım küçük bir not koydum iade kabulleri ne kadar sürdü
Valla bnede pişmanım keşke bakıp alsaydımMonitör almadan önce çok araştırmıştım. İtopya yayı ve incehesabı abı seçmeme sebebim bu iade değişim sıkıntılarıydı. Sinerji den aldım bende önce adamlarla konuştum aoc monitörde işleyişiniz nasıl diye adamlar aoc a falan göndermiyor kendisi kontrol ediyor sıkıntılıysa yenisini gönderiyor. Sinerji olmasaydı qp den veya vatandan gözle göre göre alırdım.
QP Sinerji kadar titiz midir bu konuda ? Yani QP den Aoc monitör alsam test edin desem edip gönderirler mi? Test etmeseler bile iade politikası daha iyi midir?Monitör almadan önce çok araştırmıştım. İtopya yayı ve incehesabı abı seçmeme sebebim bu iade değişim sıkıntılarıydı. Sinerji den aldım bende önce adamlarla konuştum aoc monitörde işleyişiniz nasıl diye adamlar aoc a falan göndermiyor kendisi kontrol ediyor sıkıntılıysa yenisini gönderiyor. Sinerji olmasaydı qp den veya vatandan gözle göre göre alırdım.
Knk ben bide 2 haftadır yeni topladığım pc hiç kullanamadım artık ne heves nede başka bişey kaldı4 gün. Dile kolay 4 D Ö R T
Qpden büyük çaplı bir alışverişi olmadı sadece ekran kartı tutucu sipariş etmiştim aynı gün kargoladılar ama monitör başka sipariş vermeden arayıp ayrıntılı bilgi almanızda fayda var.QP Sinerji kadar titiz midir bu konuda ? Yani QP den Aoc monitör alsam test edin desem edip gönderirler mi? Test etmeseler bile iade politikası daha iyi midir?
Ben iade kabul edildi bilgisini görsem yeni birtane daha alırımQpden büyük çaplı bir alışverişi olmadı sadece ekran kartı tutucu sipariş etmiştim aynı gün kargoladılar ama monitör başka sipariş vermeden arayıp ayrıntılı bilgi almanızda fayda var.
Zaten bu ürünün ayaklarında çizikler vardı dedim bu zaten açılmış bir ürünniye monitör firimaları ürünlerde ölü pixel var mı diye bakıp yollamıyorlar
Bende aldım iade ettıgınde ellerıne ulaşıyor ınceleme sonrası bilgi veriliyor bende aldım 27' buyuk oldugundan ıade edıyorum dedım ellerıne gectıkten 2.gun onaylandı 5.gun param ıade oldu bu arada firma ile ılteısım konusunda sıkıntı cekmedımöncelikle 19 ocak 2021 tarhinde aoc bi monitör sipariş ettim sipariş elime 21 ocak elime geçti
ve monitörde ölü piksel çıktı monitörü iadeye yolladım bugün(22ocak) ama adamlar böyle diyorlar
monitör pazartesi elimize geçer biz monitörü alıp AOC firmasına yolliyacağız
AOC firması eğer iadeyi kabul ederse iadeni kabul ederiz diyorlar ve bu olaylar 1 hafta 10 gün rahat sürer dei müşteri temsilcisi.
böyle bir şey var mı ben mınitörü incehesaptan sipariş ettim ve AOC firmasıyla benim bi işim yok işi olan onlar monitörü servisine vermesi gereken onlar ve neden 1 hafta 10 gün niye bekliyorum
bu benim 2. Monitörüm oldu 1. Si hepsiburadadan almıştım onda da ölü piksel çıktı ama böyle bir şey yaşamafım o adamlar niye acer firmsına yollmadılar 2 günde paramı yatırdılar
böyle bir şey olabilir mi yoksa iade kabul etmemek için bahane mi
2 hafta önce pc topladım pc hiç kullanamadım şansım ölü piksellilere çıktı bunun üstünede bi 10 gün daha bekleyemem yardımlarınızı bekliyorum
Knk seninki arıza iadesi değil ama o yüzden öyle olmuşBende aldım iade ettıgınde ellerıne ulaşıyor ınceleme sonrası bilgi veriliyor bende aldım 27' buyuk oldugundan ıade edıyorum dedım ellerıne gectıkten 2.gun onaylandı 5.gun param ıade oldu bu arada firma ile ılteısım konusunda sıkıntı cekmedım
Vallaha bu benim 2. Monitörüm olduı iade ettiğim gerekirse 500 fazla veripnya mediamarkt yada vatandan alıcamParanızı seviyorsanız 100 200 daha verip en yakın Vatan şubesinden elinizle test ederek alın.