Neler Yeni

n11 vb sitelerden bilgisayar parçası alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Kacmaz
Bu siteler güvenilir mi ? Bunlardan birinden bilgisayar parçası alınır mı ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,109
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Satıcının puanına bakın, yorumlarına bakın. Ona göre alın ürünleri.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Delta ve DFS Bilgisayar hakkında bir bilgim yok. Onun dışındaki siteler güvenilir.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Satürn
Delta , webdenal. dfs b, hariç hepsi güvenilir.Diğerleri güvenilir mi? bilmiyorum.

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Güvenilir yapabilirsin elmacık satıcısından yeni sipariş verdim. Ayrıca bütün sistemimi trendyoldan ayrı ayrı satıcılardan topladım kargoları hemen geldi. Bir tek power ve kasayı itopyadan alayım dedim bir haftadır halen kargoya vermediler, power olmadığı için parçaları deneyemedim bile :) Yani kısaca trendyol,n11 tarzı siteler müşteri memnuniyeti adına pek fazla üzmez ve kargo yönünden hızlı diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Kacmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Farklı bir konu daha açmamak için buradan soruyorum bu iki parça hakkında görüşlerinizi alabilir miyim https://www.sinerji.gen.tr/darkflash-aquarius-mesh-RGB-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-32406
Kullanacağım diğer ürünler ; MSI b450 tomahawkmax+ r3 3300x ve MSI rx 5600 xt
aynı power için bende konu açmıştım. Pek tavsiye etmediler. Bende bu modeli aldım:
Bu da iyi bir power:

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Kacmaz

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Aynı kasayı bende alacaktım :D Kasa çok güzel fakat bu videoyu izledikten sonra fikrim değişti(linkteki hazır sistemde bu kasa kullanılıyor):
Ölçülerini bilmiyorum ama içi gerçekten dar geldi ekran kartı neredeyse öne yapışmış duruyor, havadarlık yönünden sıkıntı yaratabilir ve büyük bir ekran kartı takılamaz diye düşünüyorum. Bu yüzden bu kasadan vazgeçip itopya'dan indirimden 389 tl'ye çok daha geniş bir kasa olan Powerboost x-59 aldım tabi şuan 422 tl olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Kacmaz
Aynı kasayı bende alacaktım :D Kasa çok güzel fakat bu videoyu izledikten sonra fikrim değişti(linkteki hazır sistemde bu kasa kullanılıyor):
Ölçülerini bilmiyorum ama içi gerçekten dar geldi ekran kartı neredeyse öne yapışmış duruyor, havadarlık yönünden sıkıntı yaratabilir ve büyük bir ekran kartı takılamaz diye düşünüyorum. Bu yüzden bu kasadan vazgeçip itopya'dan indirimden 389 TL'ye çok daha geniş bir kasa olan Powerboost x-59 aldım tabi şuan 422 TL olmuş.
Söylediğinizin kasanın hava akışı vs hakkında biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Söylediğinizin kasanın hava akışı vs hakkında biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem
kasanın iç hacmi büyüdükçe sıcaklığın yayılım noktası daha çok genişler hava daha rahat içeride dolaşır ve sıcak hava daha rahat kasa dışına atılır, içeri daha çok taze hava girer. İçi dar olan kasalarda sıcaklık bir noktada toplanabilir ve bütün sistem parçalarını etkiler. Ayrıca bunun gibi dar olan mini kasalarda özelleştirme olayı daha sınırlıdır istediğiniz boyutta ekran kartı, kule tipi işlemci soğutucu, sıvı soğutma seçenekleriniz daha sınırlı olacaktır. Bu yüzden fanları komple temperli camla kapatan sınırlı bir hava alan kasa değilde tercihen mesh yapılı ve geniş iç hacimli kasalar tercih edilmeli ve takılabilecek opsiyonel fan sayısı da göz önünde bulundurulmalı (Bu yüzden ben olsam 36 cm'den düşük ekran kartı desteği olan kasalara pek yönelmem)

önerim:

Dark Guardian
MSI MAG FORGE 100R

Uygun fiyatlı olarak:
Powerboost x-59

Top Bottom