Neler Yeni

Çözüldü✓ n11den telefon aldım telefon bozuk geldi ekran gelmiyor nasıl iade ederim

COREXAR

80+ Silver
Adamın orjinal gönderip göndermeyeceğini nereden biliyorsun? N11 kendi satmıyor telefonları. Ya da böyle bozuk göndermeyeceklerini nereden biliyorsun? Araştırıp da konuşuyoruz burda sizin gibi boşboğazlık yapıp güvensizlik önermiyoruz.
Aynen dostum aynen...
N11'de ki ürünler orjinal değil haklısın.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
biz öyle yapmiştik adam arayip o aykiri onu oiptal ettiriyorum servise verin demişti bu durumda senin dediğini mi yapalim
Lan iade talebini iptal etmiş adam öyle satıcı mı olur. İstemiyom kardeşim bu ürünü de iade et. telefonu açamadım bile dersin. Müşteri hizmetleriyle görüş. Ama bir yönden de hukuki yollardan kutusu açıldığı için satıcının ürünü iadesini iptal etme hakkı var. Kutusunu ilk geldiği günkü gibi kapatırsan hiç açmadım diyip geri gönderebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çırak
Lan iade talebini iptal etmiş adam öyle satıcı mı olur. İstemiyom kardeşim bu ürünü de iade et. telefonu açamadım bile dersin. Müşteri hizmetleriyle görüş. Ama bir yönden de hukuki yollardan kutusu açıldığı için satıcının ürünü iadesini iptal etme hakkı var. Kutusunu ilk geldiği günkü gibi kapatırsan hiç açmadım diyip geri gönderebilirsin.
biz kargoyla yolladik adam arayip öyle dedi bilmiyotum nolacak ilk defa başima geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Çırak
adam ben ürünü reddedeceğim servise gönderin demiş biz böyle yuaparak usul hatasi yapmişiz

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Haklıyım çünkü.
Neyse sen kendi bildiğine inan ben kendi bildiğime.
Bu konuyu kapatalım.
Aynen haklısın o yüzden adama kırık telefon gelmiş.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,950
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
iade sürecini başlat. Sana bir kargo firması ve kodu verecek. Firmayı ara evden kargo alınmasını talep et. Kutuyu geldigi gibi paketle. N11 in verdigi iade kodunu belirgin ve güzelce kutuya yaz. Kargoya ver. İncelenir onaylanır hesabına para yatar.

COREXAR

80+ Silver
Sen anlamıyorsun hala savunuyorsun. Sanki biliyorsun da burda konuşuyorsun. Besbelli örneği var adama ekranı açılmayan telefon gelmiş.
Hala uzatıyorsun ya derdin ne?
Telefon alıp sorun yaşamayanda var.
1-2 kişi sorun yaşadı diye genelleme yapıyorsun.

Top Bottom