Neler Yeni

Nakit para nasıl değerlendirilebilir kredi kartı bilgisi olanlar bakabilir mi?

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Arkadaşlar şu an 5500 TL nakit param var bu parayı bi kartta kredi olarak kullanıp taksitlendirdikten sonra başka bir şey alabilir miyim? mesela 5500 tl lik 6 taksit ekran kartı aldım 5000 tl kartta duruyor gidip başka bir şey daha alabilir miyim? 4000 TL kredi ihtiyacım var kredi skorum yok sigortam yok böyle şeylerden hiç anlamıyorum max ne yapabiliriz? 6500 TL ye ulaşabiliyorum en fazla ziraat 1000 TL kredi veriyor limit arttırmıyor toplam 9.5 bin tl lazım

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Arkadaşlar şu an 5500 TL nakit param var bu parayı bi kartta kredi olarak kullanıp taksitlendirdikten sonra başka bir şey alabilir miyim? mesela 5500 TL lik 6 taksit ekran kartı aldım 5000 TL kartta duruyor gidip başka bir şey daha alabilir miyim? 4000 TL kredi ihtiyacım var kredi skorum yok sigortam yok böyle şeylerden hiç anlamıyorum max ne yapabiliriz? 6500 TL ye ulaşabiliyorum en fazla ziraat 1000 TL kredi veriyor limit arttırmıyor toplam 9.5 bin TL lazım
Limit arttırımı bile yapmıyorlarsa kredi hiç vermezler. Boş yere başvuru da bulunup da kredi puanını düşürme bence. Çok fazla başvuru da bulunup puanını düşürürsen yarın öbür gün ne kredi kartı alabilirsin başka bir bankadan ne de limit arttırımı yapabilirsin. Sigortan falan da yok çok zor bir ihtimal yani.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Limit arttırımı bile yapmıyorlarsa kredi hiç vermezler. Boş yere başvuru da bulunup da kredi puanını düşürme bence. Çok fazla başvuru da bulunup puanını düşürürsen yarın öbür gün ne kredi kartı alabilirsin başka bir bankadan ne de limit arttırımı yapabilirsin. Sigortan falan da yok çok zor bir ihtimal yani.
başvuruların düşürdüğünü bilmiyordum 4 5 yere başvurdum reddettiler ama online başvurdum yarın gidip yüz yüze görüşmeyi denemeyi planlıyorum hiç imkan yok mu vermelerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

limit arttırımını öğrenci kartı olduğu için yapmamış olabilirler 550 tl aylık kredi yatıyor o karttan bahsetmiştim 1000 TL bi kere çekip 3 taksitte ödemiştim şimdi gene 1000 TL verebiliyorlar ama limit artmıyor

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Ooo kötü yapmışsın. Puanın düşmüştür baya. Yüzyüze görüşmende bir şey ifade etmeyecek ama gideceğim dersen bir şey diyemem. Temsilcinin yanına gitmenle dönmen arasında 5 dk fark eder en fazla ben söyleyeyim. Kredi, kredi kartı, hesap kartı, limit arttırımı, düzenli ödeme yapmama sürekli son ödeme tarihi geçiktirme vb. şeyler puanını etkiler bilgin olsun. Bir yerden sorgulama yapılıyordu ama aklıma gelmiyor şuan ismi. Bu puanı bütün banka şirketleri görüyor değerlendirmelerin büyük bir kısmı bu puan üzerinden değerlendiriliyor.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Ooo kötü yapmışsın. Puanın düşmüştür baya. Yüzyüze görüşmende bir şey ifade etmeyecek ama gideceğim dersen bir şey diyemem. Temsilcinin yanına gitmenle dönmen arasında 5 dk fark eder en fazla ben söyleyeyim. Kredi, kredi kartı, hesap kartı, limit arttırımı, düzenli ödeme yapmama sürekli son ödeme tarihi geçiktirme vb. şeyler puanını etkiler bilgin olsun. Bir yerden sorgulama yapılıyordu ama aklıma gelmiyor şuan ismi. Bu puanı bütün banka şirketleri görüyor değerlendirmelerin büyük bir kısmı bu puan üzerinden değerlendiriliyor.
yandık ya en kötü bi ekran kartı alırım 6500 e sonra işlemci anakart sıra sıra alırım o zaman yapacak bişey yok :(

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
başvuruların düşürdüğünü bilmiyordum 4 5 yere başvurdum reddettiler ama online başvurdum yarın gidip yüz yüze görüşmeyi denemeyi planlıyorum hiç imkan yok mu vermelerine
Mesaj otomatik birleştirildi:

limit arttırımını öğrenci kartı olduğu için yapmamış olabilirler 550 TL aylık kredi yatıyor o karttan bahsetmiştim 1000 TL bi kere çekip 3 taksitte ödemiştim şimdi gene 1000 TL verebiliyorlar ama limit artmıyor
Farketmiyor bildiğim kadarıyla öğrenci kartı olup olmamasıyla alakalı değil. Belli bir süre bankalarla çalışman lazım düzenli ve tam miktar ödemesi falan yapman lazım. Ben 2014 senesinde kredi çekebilmek için 1 sene 11k lık kredi kartı kullandım. Şuan ödediğim 3 kredi ve bir tane de 15k lık kredi kartım var. Benden sana bir tavsiye BULAŞMA :)

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Farketmiyor bildiğim kadarıyla öğrenci kartı olup olmamasıyla alakalı değil. Belli bir süre bankalarla çalışman lazım düzenli ve tam miktar ödemesi falan yapman lazım. Ben 2014 senesinde kredi çekebilmek için 1 sene 11k lık kredi kartı kullandım. Şuan ödediğim 3 kredi ve bir tane de 15k lık kredi kartım var. Benden sana bir tavsiye BULAŞMA :)
benim isteğim tek seferlik ihtiyaç kredisi gibiydi ya o da olmadı nasıl bir işse 12 taksit 4000 TL istediğim hiçbir banka vermedi gelirimi 3000 TL göstererek istedim bir de

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
benim isteğim tek seferlik ihtiyaç kredisi gibiydi ya o da olmadı nasıl bir işse 12 taksit 4000 TL istediğim hiçbir banka vermedi gelirimi 3000 TL göstererek istedim bir de
:D İstersen 30k göster gelirini hiç farketmiyor. Onlar görmüyor mu sanıyorsun gelirini. Benim kuzenim bankacı olduğu halde bana kredi çıkartamadı. Sistem otomatik bir şekilde ilerliyor. Hem mobil de hem de bankada. Her miktar için belirli bir aşamalardan oluşuyor. Ve o aşamaların standartlarını karşıladıkça bazı şeylerin sahibi olabiliyorsun. Yani demek istediğim sisteme tc ni giriyorlar ilk araştırığı sigorta aktifliği ve sigorta girişi. Eğer standartları karşılarsa çalıştığın yer ve aldığın ücret. Bu böyle devam ediyor. Bir yer de kaldığın zaman ne bankadan ilerleme kaydedebiliyorsun ne de mobilde. Örneğin 2k gelirin var 20k kredi çekeceksin ve bunu 24 ayda odemek istiyorsun ama bunun aylık odemesı (sallıyorum) 1.5k veya 2k bunu sistem otomatik reddediyor. 36-48 ay da o krediyi alabiliryorsun. her şey sistematik yani bankacılar ileri ileri diyor sadece :)

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
:D İstersen 30k göster gelirini hiç farketmiyor. Onlar görmüyor mu sanıyorsun gelirini. Benim kuzenim bankacı olduğu halde bana kredi çıkartamadı. Sistem otomatik bir şekilde ilerliyor. Hem mobil de hem de bankada. Her miktar için belirli bir aşamalardan oluşuyor. Ve o aşamaların standartlarını karşıladıkça bazı şeylerin sahibi olabiliyorsun. Yani demek istediğim sisteme tc ni giriyorlar ilk araştırığı sigorta aktifliği ve sigorta girişi. Eğer standartları karşılarsa çalıştığın yer ve aldığın ücret. Bu böyle devam ediyor. Bir yer de kaldığın zaman ne bankadan ilerleme kaydedebiliyorsun ne de mobilde. Örneğin 2k gelirin var 20k kredi çekeceksin ve bunu 24 ayda odemek istiyorsun ama bunun aylık odemesı (sallıyorum) 1.5k veya 2k bunu sistem otomatik reddediyor. 36-48 ay da o krediyi alabiliryorsun. her şey sistematik yani bankacılar ileri ileri diyor sadece :)
anladım hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğin için normalde gelirim 3000 - 4000 arası değişiyor ama sigortam veya maaş kartım yok(elden alıyorum) o yüzden kredi çekmeme imkan yok sanırım sigorta yaptırsamda şu an 27 kasıma kredi çekebileceğimi sanmıyorum o yüzden bu yöntemi bıraktım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,881
Üyeler
168,047
Son üye
Mert Lorenz
Top Bottom