Namaza Başlayacağım Ama Unutuyorum

Arkadaşlar öncelikle konu dışı olduğunu biliyorum fakat yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar ben namaz kılmaya başlıyacağım bütün yapacaklarımı teker teker kağıda yazdım fakat bazı yerlerde hata yapıyorum yani yanlış duayı okuyorum yada daha az dua okuyorum acaba kağıda yazdıklarımı bir kenara koysam unuttuğum zaman oradan baksam olur mu gözüm kaymasın diye e önüme koysam diye düşünüyorum fakat o zamanda yanlış anlaşılır diye korkuyorum sizce napmalıyım
Öncelikle
Cemaatle namaz kılmanı öneririm
Daha hayırlı bişi
Yani Annen Ve babanla birlikte namaz kılabilirsin

Hocam tapıyormuş gibi olur dedi bazı arkadaşlarlarık o yüzden tedirgin oldum sağolun
Hayır bir sıkıntı olmaz.
Hatta kabede imam rekat başı 1 sayfa kuran okuduğu için önündeki bir standa kuranı açıp koyuyor takıldığı bir yer olursa bakması için.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Chan
İlmihali bir güzel oku en iyisi
Allah'a dua et Başaracaksın
Sağolun hocam da daha yeni kılmaya başladım hatalarım olucaktır elbet düzeltmeye çalışıyorum
Düzeltirsin
sana sorum olacak bir nevi İmtihan yapıyorum sana
Namazlarda genelde okuma sırası nasıl olur?
bana yorum olarak yazarsan sevinirim
yani Fatiha neresinde zamlı sure neresinde onun sırasını bilsen gerisi kolay zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam virüs zamanı çok dışarıya çıkmak istemiyorum hem annem hem babam kronik hastalığı var o yüzden korkuyorum
Tamam anladım

İlmihali bir güzel oku en iyisi
Allah'a dua et Başaracaksın

Düzeltirsin
sana sorum olacak bir nevi İmtihan yapıyorum sana
Namazlarda genelde okuma sırası nasıl olur?
bana yorum olarak yazarsan sevinirim
yani Fatiha neresinde zamlı sure neresinde onun sırasını bilsen gerisi kolay zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam anladım
Hocam şuan hatırladığım kadarıyla sabah namazında ilk başta niyet etme sonrasında 2 defa tekbir getirmek subhaneke sonrasına euzubesmele fatiha sonrasında kısa 3 ayet secdeye gitme şaun hatırladıklarım bunlar devamı var ama

Hocam şuan hatırladığım kadarıyla sabah namazında ilk başta niyet etme sonrasında 2 defa tekbir getirmek subhaneke sonrasına euzubesmele fatiha sonrasında kısa 3 ayet secdeye gitme şaun hatırladıklarım bunlar devamı var ama
Mesela öğle namazını anlat kısaca
kaç rekat sünnet,farz Ve Son sünneti varmıdır?
Başladıktan sonra (Başlarken Niyet Ettim Yarabbi Senin Rıza-ı Şerifin İçin Öğle Namazı Kılmaya demişsindir tekbir ederken) öğle namazı için konuşuyorum
Başladıktan sonra Subuhaneke besmele Fatiha Ve Zamlı Sure (Kevser,İhlas Suresi gibi olur) Zamlı sure yaz araştır
Özellikle İlmihale bakki daha iyi anlarsın
Çünkü hepsini anlatmam uzun sürer

Mesela öğle namazını anlat kısaca
kaç rekat sünnet,farz Ve Son sünneti varmıdır?
Başladıktan sonra (Başlarken Niyet Ettim Yarabbi Senin Rıza-ı Şerifin İçin Öğle Namazı Kılmaya demişsindir tekbir ederken) öğle namazı için konuşuyorum
Başladıktan sonra Subuhaneke besmele Fatiha Ve Zamlı Sure (Kevser,İhlas Suresi gibi olur) Zamlı sure yaz araştır
Özellikle İlmihale bakki daha iyi anlarsın
Çünkü hepsini anlatmam uzun sürer
Çok teşekkür ederim hocam daha yeni gördüm mesajınızı birazdan araştıracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,835
Üyeler
192,522
Son üye
ismailardabaran