Namaza Başlayacağım Ama Unutuyorum

Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar öncelikle konu dışı olduğunu biliyorum fakat yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar ben namaz kılmaya başlıyacağım bütün yapacaklarımı teker teker kağıda yazdım fakat bazı yerlerde hata yapıyorum yani yanlış duayı okuyorum yada daha az dua okuyorum acaba kağıda yazdıklarımı bir kenara koysam unuttuğum zaman oradan baksam olur mu gözüm kaymasın diye e önüme koysam diye düşünüyorum fakat o zamanda yanlış anlaşılır diye korkuyorum sizce napmalıyım

Arkadaşlar öncelikle konu dışı olduğunu biliyorum fakat yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar ben namaz kılmaya başlıyacağım bütün yapacaklarımı teker teker kağıda yazdım fakat bazı yerlerde hata yapıyorum yani yanlış duayı okuyorum yada daha az dua okuyorum acaba kağıda yazdıklarımı bir kenara koysam unuttuğum zaman oradan baksam olur mu gözüm kaymasın diye e önüme koysam diye düşünüyorum fakat o zamanda yanlış anlaşılır diye korkuyorum sizce napmalıyım
Önüne koy hocam bir şey olmaz

Kağıdı önüne koyarsın. Sıkıntı olmaz.

madem bi yanlış yapıyorsun yanlışı doğru yap :D

Namaz sırasında yanlış dua okursan bir şey olmuyor (Tabii unuttuysan veya bilmiyorsan).
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önemli olan niyet.
ben bilmediğim için mesela eğilcem ya 10 dan geriye sayıp eğiliyorum

Bir süre kağıdı önüne koy bi koltuk ya da sehpa üzerinde dursun.
İslam kolaylık dinidir.
Koskoca kabe imamı bile önünde kuran açık namaz kılıyor.

Namaz sırasında yanlış dua okursan bir şey olmuyor (Tabii unuttuysan veya bilmiyorsan).

Önemli olan niyet.
[

Önemli olan niyet.
Hayır unutmadım ve biliyorum fakat sırası önemli diye demiştim

Ya tapıyormuş gibi olur diye korkuyorum
Allah niyetini anlar dimi? bir sorun olacagını sanmıyorum sorular tatmin etmiyorsa gidersin mahallede ki camıye ımama anlatırsın sana en dogru olanı soyler

harikasınız ya çok iyi yorumlar ve konu

Geri