yaptım yaptım =)Ekran kartının güç bağlantısını yaptınız mı ?
Yaptım. Oldu. Tüm parçaları sök tak yaptım sadece. Teşekkür ederim1- Silgiyle ramleri temizle tekrar dene
2- Ramlerin yerini değiştir tekrar dene
3- Bios pilini çıkar 2/3 dk bekle tak tekrar dene
Sldim, değiştirdim, oldu.Elindeki Buzlu Soğuk suyu bırak, Silgiyle ğimleri hafifce silip temizledikten sonra yerine tek yine olmazsa kapat, Ram ya da Slot larda kısa devre var sırayla 1 tanesini tüm slotlarda gezdir. Ramde kısa devre yapıyor olabikir
Durduk yere mutlu olmuşsundur iyi olmuşSldim, değiştirdim, oldu.
Ram silgi işini bulan marjinal adama teşekkür etmek istiyorum burdan 6 7 yıl önceki sorunumu bile çözdüSORUNU ÇÖZÜLDÜ;
Az önce işten geldim ve bilgisayarı sıfırdan sök tak yaptım. Bios piline kadar söktüm. Ram uçlarını silgi ile temizledim. Şu an stabil çalışıyor. Tekrar bios ayarları yapmam gerekti sadece. Ama sorun tam olarak neydi onu çözemedim.
Mesaj atan fikir sunan ve çözüm öneren herkese teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaptım yaptım =)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptım. Oldu. Tüm parçaları sök tak yaptım sadece. Teşekkür ederim
statik almak için yapılıyor temizlemek için değilSilgiyle ram silme işi palavra bu arada, 2-3 senelik ram ne kadar eskiyip pislenecek de silgiyle silince temizlenip düzelecek, hani 10-15 senelik ram olsa anlarım.
Valla bilmiyorum yap dediler yaptımSilgiyle ram silme işi palavra bu arada, 2-3 senelik ram ne kadar eskiyip pislenecek de silgiyle silince temizlenip düzelecek, hani 10-15 senelik ram olsa anlarım.
Klasik türk usulü "sök-tak" yapınca çözüldüBazen donanımı sök tak yapınca bilgisayar açılmayabiliyor bende yaşamıştım. Bios pili sök tak ram sök tak şeklinde çözülüyordu uzun uğraş sonucu.