hocam bende analitiğin 12 konuları yoktu hatta şu andada yok çünkü unuttum ama analitikten formülleri bile bilsen 1 ya da bilemedin 2 soru gelir en az . Trigo içinse bence artık çok geç çünkü hem uzun bir konu hemde birçok kısmına hakim olman lazım ki 4 soruyuda yapabil yani yarım açı formüllerini çalış yaparsın diyemiyoruz çünkü az buçuk neyin ne olduğunu bilmen lazım , trigo tekrarları ile yetiştiririm diyorsan oradan atıl . Elektroliz ise bence basit Galvanik hücrede anot olan katot , katot olansa anot oluyor pil şarj oluyor vs. ama zaten sorarlarsa nernst eşitliği vs. sorarlar . Denge bilmeden asit-baz , kçç nasıl yapabiliyorsun bilmiyorum , ha şartta değil ama normalden de zorlar . Hız ise bence basit bir konu , bence bu konuları ayt tekrar kampıyla halledebilirsin veya en kötü soru çözümlerinden git . Biyoda ise bitkiden en az 3 soru var ama aşırı uzun ve baya ezber olduğunu düşünüyorum ( en azından benim için böyleydi ) kemo , foto ise benim için beleş soruluk konu ; onun için bir tekrar , özet izlenir . Hocam hedefin 100k ise 50 netin ayt'de en az olmalı ona göre çalış derim ayrıca branş çözüyorum demiştin sanki , açıkçası bu netlerde biri için branş bence mantıklı değil video soru çözümünden git bence