Bence çok uzun bir üre sonra ben yoruluyorum ama sanki mecburmuşum gibi izlemem lazım diye düşünüyorum1. sezon 220 bölüm, 2. sezon 500 bölüm
herkesin beğendiği seninde beğeneceğin anlamına gelmiyorNeden herkes beğenmiş
Anime izlemeye ilk defa baslamiyorum hocam birsuru anime izledim naruto izlememistim. Izlemek istiyorumBide bence narutoyla başlama önce biraz kısa olanlardan başla mesela ben demon slayer ile başladım sonra attack on titan my hero academia falan izledim narutoyla sanırım sonra başlarım
Ben sizden kac bolum kac sezon oldugunu istedim sizin yorumunuzu istemedim. Yardimci olmayacaksaniz yazmayin lutfenherkesin beğendiği seninde beğeneceğin anlamına gelmiyor
O zaman izleyin ben sadece ilk bölümlere baktım hoştu ama zamanım yoktu o yüzden izleyemedim ama devam edeceğim zaten izlersiniz hoşunuza gitmezse izlemezsinizAnime izlemeye ilk defa baslamiyorum hocam birsuru anime izledim naruto izlememistim. Izlemek istiyorum
Aot demon slayer felan izledim zaten hocam. Aotu 1 haftada bitirdim 4. Sezon 2. Part gelemsini bekliyorumBide bence narutoyla başlama önce biraz kısa olanlardan başla mesela ben demon slayer ile başladım sonra attack on titan my hero academia falan izledim narutoyla sanırım sonra başlarım
Ben aotu 3günde bitirdim 4.sezon part 2yi beklemekten sıkıldım biraz sabırsızım zaten demon slayer 60 gün sonra gelecek çok sabırsızım iddljddhdjsAot demon slayer felan izledim zaten hocam. Aotu 1 haftada bitirdim 4. Sezon 2. Part gelemsini bekliyorum
Sao yeni sezonu gelse o da cok hoşuma gidiyor.Ben aotu 3günde bitirdim 4.sezon part 2yi beklemekten sıkıldım biraz sabırsızım zaten demon slayer 60 gün sonra gelecek çok sabırsızım iddljddhdjs
İzliyorum şu an anlatayım.Internette bir siteye girdim 1 sezon 220 bölüm yazıyordu doğru mu başlamayı düşünüyorum