Nasıl 60 fps alamam yaa ?

KlorM

80+
Reaksiyon skoru
21
Asus N550JV-CN240H i7-4700HQ 16 GB 1 TB GT 750M 15.6" Notebook
bu pc de csgo yu en düşük ayarlarda hatta çözünürlüğü bile 1200x720 yapmama rağmen neden 40 fps alıyorum çok saçma değilmi ve çözümü nedir sinirim çok bozuk.

Oyunu başlatma komutlarına -dxd9ex -novid yazarsan biraz fps artışı olur diye düşünüyorum

hepsini yaptım neden hala anlamadığım bir şekilde olmadı bende sildim teşekkürler böyle bir sıkıntısı olup da kesin çözüme ulaşan birisi varsa lütfen söylesin belki tekrar yüklerim
Sistemin ısınıyorsa performansa direk etki eder. laptop soğutucusu alabilirsin

Çözünürlüğü değiştirin 1366x768 yapın (en düşük ayarlarda) [fps_max 60] kodunu girin
Ekran kartı driverı da önemli bir etkendir.

Çözünürlüğü değiştirin 1366x768 yapın (en düşük ayarlarda) [fps_max 60] kodunu girin
Ekran kartı driverı da önemli bir etkendir.
4:3 denedim o çözünürlüğü de denedim kodu da girdim vsyn ayarını da denedim oda bir çözüm değil cs yi yıllardır (2014.8 den beri) farklı bir pc de oynadım ancak şuan o bilgisayarım bozuk ve elimde bu laptop var.

güncel driverı indirin aygıt yöneticisinden driverı kaldır yazılımı sil seçeneğini işaretleyin sonra yazılımı kurun

güncel driverı indirin aygıt yöneticisinden driverı kaldır yazılımı sil seçeneğini işaretleyin sonra yazılımı kurun
inanmazsın onu da yapmıştım ama dediğim gibi
hepsini yaptım neden hala anlamadığım bir şekilde olmadı bende sildim teşekkürler böyle bir sıkıntısı olup da kesin çözüme ulaşan birisi varsa lütfen söylesin belki tekrar yüklerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,797
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri